tak jsem se před chviličkou dověděl, že mezi obchodníky běží info, že Chevrolet chce ukončit prodej v evropě

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Proč myslíš? I moje Leganza má už 11 let a není problém sehnat cokoliv, i když dnešní "Daewrolet" se k původním Daewoo už moc nehlásí a předepsaná min. lhůta výroby ND je 10 let od konce výroby.Predoš píše:No snad se tak nerozhodnou, pak by byly opravy po letech velmi náročné
no co jsem se zde dočetl, tak již teď se často velmi dlouho čeká na díly, kamarád má Cruze a po lehkém zboření bylo dost náročné vše sehnat a nakonec to posháněl někde v Německu. Pokud se nyní čeká na díly třeba i měsíc, tak jak by to bylo pak, oni být díly mohou, ale k čemu mi to bude za dva měsíce, když potřebuji jezdit co nejdříve. Vlastně to bylo jediné, co mě od Orlanda odrazovalo, ale krása vozu vyhrála (a účelnost)Slam píše:Proč myslíš? I moje Leganza má už 11 let a není problém sehnat cokoliv, i když dnešní "Daewrolet" se k původním Daewoo už moc nehlásí a předepsaná min. lhůta výroby ND je 10 let od konce výroby.Predoš píše:No snad se tak nerozhodnou, pak by byly opravy po letech velmi náročné
ladinek píše:V Renocaru v Brně již prodej ukončilitak kdo ví
Ako som spomínal vyššie,ja som zas bol počul pravý opak,takže ide asi o obchodnú vojnuCiernygepard píše:no v nemecku zase riesili, ze chevrolet chce ukoncit znacku opel a prejst pre europu len na meno chevrolet
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |