Zatím nepotvrzená leč smutná zpráva
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Zatím nepotvrzená leč smutná zpráva
Zdravím pánové,
tak jsem se před chviličkou dověděl, že mezi obchodníky běží info, že Chevrolet chce ukončit prodej v evropě je to bohužel od prodejce, který se okolo Oplů a Chevroletů motá více jak deset let a je celkem na dost vysokém postu. No snad se tak nerozhodnou, pak by byly opravy po letech velmi náročné Důvody bohužel také ještě nebyl schopen nastínit.
tak jsem se před chviličkou dověděl, že mezi obchodníky běží info, že Chevrolet chce ukončit prodej v evropě je to bohužel od prodejce, který se okolo Oplů a Chevroletů motá více jak deset let a je celkem na dost vysokém postu. No snad se tak nerozhodnou, pak by byly opravy po letech velmi náročné Důvody bohužel také ještě nebyl schopen nastínit.
nyní: Honda CBR 600F 2012 - Akrapovič a CHEVROLET ORLANDO LTZ 2.0 VCDi 120kW/163k MT6 Start/Stop - bílá
dříve: Škoda 1000 Mb, Škoda 100, Škoda 105 M, Oltcit, Renault Twingo, Peugeot 307 Hdi, Suzuki Bandit 600N, Honda VTR 1000F
dříve: Škoda 1000 Mb, Škoda 100, Škoda 105 M, Oltcit, Renault Twingo, Peugeot 307 Hdi, Suzuki Bandit 600N, Honda VTR 1000F
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zatím nepotvrzená leč smutná zpráva
To je podle mně kachna. Uvěřim až se to dočtu v Blesku nebo to uvidim na Nově
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
tiez si nemyslim ze je to pravda ... predaje idu celkom dobre tak preco by to robili ... staci sa pozriet kolko beha new avei cruzov orlov a kade coho ineho ... jedine co moc nevidat je malibu a captavych tiez nie je moc ale sem tam sa nejaka najde ... tak preco by to robili
jak jsem nakoupil tak prodávám, taky bych z toho neměl radost, nicméně zdroj je rodina, tak mě by asi jen tak nehoupal, prostě se zmínil co se na vedení povídá. A nemá cenu řešit kolik aut jezdí v ČR, on mluvil o Evropě.
nyní: Honda CBR 600F 2012 - Akrapovič a CHEVROLET ORLANDO LTZ 2.0 VCDi 120kW/163k MT6 Start/Stop - bílá
Je to urcite nesmysl
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Proč myslíš? I moje Leganza má už 11 let a není problém sehnat cokoliv, i když dnešní "Daewrolet" se k původním Daewoo už moc nehlásí a předepsaná min. lhůta výroby ND je 10 let od konce výroby.Predoš píše:No snad se tak nerozhodnou, pak by byly opravy po letech velmi náročné
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
no co jsem se zde dočetl, tak již teď se často velmi dlouho čeká na díly, kamarád má Cruze a po lehkém zboření bylo dost náročné vše sehnat a nakonec to posháněl někde v Německu. Pokud se nyní čeká na díly třeba i měsíc, tak jak by to bylo pak, oni být díly mohou, ale k čemu mi to bude za dva měsíce, když potřebuji jezdit co nejdříve. Vlastně to bylo jediné, co mě od Orlanda odrazovalo, ale krása vozu vyhrála (a účelnost)Slam píše:Proč myslíš? I moje Leganza má už 11 let a není problém sehnat cokoliv, i když dnešní "Daewrolet" se k původním Daewoo už moc nehlásí a předepsaná min. lhůta výroby ND je 10 let od konce výroby.Predoš píše:No snad se tak nerozhodnou, pak by byly opravy po letech velmi náročné
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
No o tom sa točí už 3 roky,ale nie,že by Daewrolety sa prestali predávať v EU,keď tak tam možno Amreikanskyje Chevíky,tých sa tu beztak predáva doslova pár kusoviek,skôr ide o to,vraaaaaaaj,ma Daewrolet skončiť s krížikom na kapote a údajne sa uvažuje že ho nahradí zlomená poloos v nule ,teda že obchodné meno "Chevrolet" nahradí "OPEL",ako svojho času pri Isuzu,ale tie chýry idú už 3 rkoy,ešte v časoch,keď som aj ja mal Opla, to je asi možno len zbožné priane pár nemeckých novinárov .
Ja osobne to považujem za dosť málopravdepodobné,už len preto,že by mohlo dojsť ku kanibalizácii Corsy Aveom
Ja osobne to považujem za dosť málopravdepodobné,už len preto,že by mohlo dojsť ku kanibalizácii Corsy Aveom
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
no tak prelepime znak za Opel
nebo pujde cely opel do kytek? a zustane chewoo?
nebo pujde cely opel do kytek? a zustane chewoo?
V Renocaru v Brně již prodej ukončili tak kdo ví
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
ladinek píše:V Renocaru v Brně již prodej ukončili tak kdo ví
fakt ? no je pravda, ze pred mesicem tam meli auta, a tedka pred tydnem jsem je tam uz nevidel.
Ale na sklade meli hodne veci a nerikali, ze konci.
Bajer o kousek dal uz taky neprodava
No a jeste ten druhej prodejce to ma a kdyz jsem se ptal, tak nerikali ze konci ...
- Scorpion.11
Renocar skončil, protože jsme mu tu dělali pěknou reklamu a lidi raději jezdili do BS
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Před časem jsem někde četl, že se Chevrolety sice v Evropě prodávají dobře, ale je to prý hlavně díky minimálním maržím, takže by to zas tak nelogické nebylo...
Ještě že už svýho Chevyho mám!
Ještě že už svýho Chevyho mám!
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
no v nemecku zase riesili, ze chevrolet chce ukoncit znacku opel a prejst pre europu len na meno chevrolet
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ako som spomínal vyššie,ja som zas bol počul pravý opak,takže ide asi o obchodnú vojnu . Inak in sa tí predajcovia v dnešne dobe zlučujú. Ja som zas počul z hodnoverného zdroja,že v Nitre AUTOZOBOR (HYUNDAI) končí a predaj Hyundaiov ide pod Toyotu. Beztak,mať na nový,tak ho už kúpim tu ,v BA.hoci som s AUTOZOBORom nadmieru spokojný,nechcelo by sa mi kvôli každej prkotine lietať do NitryCiernygepard píše:no v nemecku zase riesili, ze chevrolet chce ukoncit znacku opel a prejst pre europu len na meno chevrolet
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L