s přítelem uvažujeme o koupi tohoto autíčka,chtěla bych se Vás zeptat,jak je to s rezervou kola u tohletoho auta?říkal mi že jsi přečetl že v autě není,což je docela špatný,u prodejce když jsme se byli na auto podívat jsme se jaksi zapoměli optat

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
doplň odkud jsi,je to lepší na radyBella píše:Zdravím všechny majitele Orlanda![]()
s přítelem uvažujeme o koupi tohoto autíčka,chtěla bych se Vás zeptat,jak je to s rezervou kola u tohletoho auta?říkal mi že jsi přečetl že v autě není,což je docela špatný,u prodejce když jsme se byli na auto podívat jsme se jaksi zapoměli optat,pokud bychom si rezervu koupily tak kam ji pak dát asi že? Děkuji moc za odpovědi,chtěla jsem se zeptat přímo majitelů autíčka,jaké s tím máte zkušenosti,přítel neví že jsem se vůbec sem mezi Vás přihlásila
byl totiž hodně zklamán když zjistil že ji auto nemá
.Jinak je i nadále určitě náš favorit a doufám že i zůstane.Bylo by to naše první nové koupené auto
V plné palbě za tu cenu je přece ůžasné
Zdravím ,jsme z Valašského Meziříčí, malé město v Beskydech18lukin18 píše:doplň odkud jsi,je to lepší na radyBella píše:Zdravím všechny majitele Orlanda![]()
s přítelem uvažujeme o koupi tohoto autíčka,chtěla bych se Vás zeptat,jak je to s rezervou kola u tohletoho auta?říkal mi že jsi přečetl že v autě není,což je docela špatný,u prodejce když jsme se byli na auto podívat jsme se jaksi zapoměli optat,pokud bychom si rezervu koupily tak kam ji pak dát asi že? Děkuji moc za odpovědi,chtěla jsem se zeptat přímo majitelů autíčka,jaké s tím máte zkušenosti,přítel neví že jsem se vůbec sem mezi Vás přihlásila
byl totiž hodně zklamán když zjistil že ji auto nemá
.Jinak je i nadále určitě náš favorit a doufám že i zůstane.Bylo by to naše první nové koupené auto
V plné palbě za tu cenu je přece ůžasné
a na servis
pekrtek píše:Cena 8500 je lehce nadnesená. Otázkou je, jestli se na defekt pneu vztahuje Chevrolet asistence.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |