rezerva u orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
rezerva u orlanda
Zdravím všechny majitele Orlanda
s přítelem uvažujeme o koupi tohoto autíčka,chtěla bych se Vás zeptat,jak je to s rezervou kola u tohletoho auta?říkal mi že jsi přečetl že v autě není,což je docela špatný,u prodejce když jsme se byli na auto podívat jsme se jaksi zapoměli optat ,pokud bychom si rezervu koupily tak kam ji pak dát asi že? Děkuji moc za odpovědi,chtěla jsem se zeptat přímo majitelů autíčka,jaké s tím máte zkušenosti,přítel neví že jsem se vůbec sem mezi Vás přihlásila byl totiž hodně zklamán když zjistil že ji auto nemá .Jinak je i nadále určitě náš favorit a doufám že i zůstane.Bylo by to naše první nové koupené auto V plné palbě za tu cenu je přece ůžasné
s přítelem uvažujeme o koupi tohoto autíčka,chtěla bych se Vás zeptat,jak je to s rezervou kola u tohletoho auta?říkal mi že jsi přečetl že v autě není,což je docela špatný,u prodejce když jsme se byli na auto podívat jsme se jaksi zapoměli optat ,pokud bychom si rezervu koupily tak kam ji pak dát asi že? Děkuji moc za odpovědi,chtěla jsem se zeptat přímo majitelů autíčka,jaké s tím máte zkušenosti,přítel neví že jsem se vůbec sem mezi Vás přihlásila byl totiž hodně zklamán když zjistil že ji auto nemá .Jinak je i nadále určitě náš favorit a doufám že i zůstane.Bylo by to naše první nové koupené auto V plné palbě za tu cenu je přece ůžasné
- Reklama
Re: rezerva u orlanda
doplň odkud jsi,je to lepší na rady a na servisBella píše:Zdravím všechny majitele Orlanda
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Ahoj mrkni sem https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... =18161tady najdeš co hledáš
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
V autě je samozřejmě místo rezervy přípravek na opravu pneu s kompresorkem, stejně jako u Cruze. Na menší dírky postačující na velkou díru a když se kolo úplně vyfouká je to nepoužitelné
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Malý problém je, že prý teď držák na rezervu nikde v Brně ve všech 2 servisech nemají a nebudou. Nespěchám na něj, tak jsem nechtěl platit ještě za dopravu odjinud, ale kdoví, jestli v Brně do dovolené budou.
Zdravím ,jsme z Valašského Meziříčí, malé město v Beskydech18lukin18 píše:doplň odkud jsi,je to lepší na rady a na servisBella píše:Zdravím všechny majitele Orlanda
jinak všem děkuji za odpovědi,popřemýšlíme o všech variantach,jde o to že máme malého prcka,stát se to mě,což se jednou stalo,píchla sem,ale ještě s ním dojela domů a přítel to přezul,ale být daleko od domu,normalne bych kolo vyměnila,ale nevim jak bych se sama dostávala do spod auta no neumím si to představit a nebo použila to lepení.Tak uvidíme
Škoda 120 měla taky rezervu pod kufrem, i když vpředu. Vyndat to šlo (skoro vyklouzlo), horší to bylo dát zpátky. A to byly 14". Tady sundání nemusí být až tak zlé, ale zpátky .
Kolik máte defektů do roka?. Mít rezervu a dál to neřešit. Když ji nebudu mít, tak to pak řešit musím.
Ještě klíč a zvedák.
Kolik máte defektů do roka?. Mít rezervu a dál to neřešit. Když ji nebudu mít, tak to pak řešit musím.
Ještě klíč a zvedák.
Navíc mně napadlo, když člověk při defektu zdeformuje disk (už jsem zažil), tak ho sežeň někde na dovolené, kolik aut s těmi našemi 115 jezdí!?
Dal jsem do Cruze dojezdovou pneu a k tomu jsem musel koupit sadu s nářadím. Samozřejmě na Cruze není a tak bylo nutno koupit sadu na Orlando. Zbyl držák na pneu.
Upřímně řečeno, má cenu řešit náhradní pneu v době asistenčních služeb? Náhradní pneu vyjde tuším na cca. 8500 Kč, za to byste mohli mít řekněme 3 nové pneu a práci pneuservisu, počítám-li odtah auta v ceně pojištění auta nebo Chevrolet asistence.
Já s manželkou jsme dohodnutí, že kdyby tato nešťastná událost přišla (ťuk ťuk, doufám, že nepřijde ...), prostě se zavolá asistence a hotovo. Teoreticky hezky vymyšleno.
Já s manželkou jsme dohodnutí, že kdyby tato nešťastná událost přišla (ťuk ťuk, doufám, že nepřijde ...), prostě se zavolá asistence a hotovo. Teoreticky hezky vymyšleno.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ černá Carbon Flash
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
To áno, ale kým prídu, tak mám koleso vymenené ( z kufra nič moc vybaľovať netreba ) a idem ďalej...
pozn. ešte rezervu nemám, pri defekte bola sada na dve veci... ale je to v riešení
pozn. ešte rezervu nemám, pri defekte bola sada na dve veci... ale je to v riešení
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Cena 8500 je lehce nadnesená. Otázkou je, jestli se na defekt pneu vztahuje Chevrolet asistence.
Tak zatím za mé 8 leté ježdění sem měla defekt jen jednou, tak doufám že po koupi Orla to tak zůstane
pekrtek píše:Cena 8500 je lehce nadnesená. Otázkou je, jestli se na defekt pneu vztahuje Chevrolet asistence.
Na defekt se sice vztahuje asistence Chevy, ale poškozený disk nebo pneumatiku je nutné zaplatit a to může trvat dlouho a také něco stát, zvlášť v cizině.
Pár měsíců jsem zvažoval, co udělat (také jsem dlouho nepíchl) a tak jsem namontoval TPMS (měření tlaku v pneu), abych zjistil unik vzduchu a zastavil dřív, než bude pneumatika neopraviteelná.
Opravná sada je dobrá, jednoduše se používá, ale pneumatika nesmí mít velký defekt, poškozené boky a disk nesmí být poškozen. Takže jsem nakonec zakoupil držák rezervy, nářadí i disk za akční cenu 5.000,-- Kč. Držák jsem si namontoval sám, není to nijak složité. Konstrukce držáku není nic moc a vyměna kola na silnici znamená mít "motorkové" rukavice a deku pod kolena .
Po zasunutí rezervy do držáku Orlík sedne trochu na zadek. Do schránky v kufru se ještě musí dát výlisek se zvedákem, klíčem na kolové matice a nástavcem na uvolnění kola z držáku...
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
A jeste jedna otazecka,vim ze tady to asik nepatri ale potrebuji znat vas nazor na castli auta,pritel prisel s tim ze jeho otec volal do servisu znamemu a ten rek ze mu chevrolet po 3 letech zacne rezivet. Jak je to u orla s kastli? Je pozinkovana a do jake casti vozu? Rekmu jasne ze po trech letech pokud to proda tak v poho, ale my urcite chceme aby nam min. 7 let drzel i vic. To vite jeho tata hned skladal ruce,ten jezdi jen ve wolksvagnech, a jeste nazor automechanika tak si to umite predstavit! Prosim vas objektivni nazor dik chlapi