Tosi přeštěte
PĚKNÉ POHODLNÉ SPOUSTU PŘIHRÁDEK.
MÁM AUTA RÁD A MĚL JSEM JICH POMĚRNĚ DOST VĚTŠINOU OKOLO 9AŽ 10 LET STÁŘÍ. ALE TENHLE KOREJEC KTERÉHO JSEM VLASTNIL A JSEM RÁD ŽE I ZBAVIL BYL I PŘES TO ŽE SE MĚ MOC LÍBIL TÍM NEJNEKVALITNĚJŠÍM VOZEM A TO DOSLOVA. POCTIVÝCH 170.000KM A CO SE SNAD MOHLO SE POKAZILO ZAČNU. BUDE TO DLOUHÝ SEZNAM. TŘEBA OD ZADKU AUTA: NEFUNKČNÍ KLIKA PÁTÝCH DVEŘÍ,ZLÁMANÝ EL. KÁBLE V PÁTÝCH DVEŽÍ=ZADNÍ STĚRAČ,OSVĚTLENÍ SPZ,ZADNÍ SEDAČKA? NEFUNKČNÍ SKLÁPĚNÍ,SEDÁK ZADNÍ SEDAČKY? PRUŽINA V ZADKU. TAK A JSME V PŘEDNÍ ČÁSTI VOZU! JÁ TO TROCHU ZKRÁTÍM. NEFUNKČNÍ OVLADAČE VENTILACE,PRAVÉ OKNO MI NÁHLE PŘI ZAVÍRÁNÍ SJELO SPĚT DO DVEŘÍ, ZLÁMANÝ UMĚLOHMOTNÝ DRŽÁK LANKA=PODEPŘEL JSEM TO UŘÍZLOU HOKEJKOU. DÁLE AUTO TÉMĚŘ NETOPÍ,CENTRÁL NA DO? ZAMKNU ALE BLINKRY SVÍTÍ KLIDNĚ DÁL. MUSÍM ODEMKNOUT A ZASE ZAMKNOUT TŘEBA ČTYŘIKRÁT. TED TAM ZAČAL CVAKAT HIDROŠTEL,SVÍTÍ CHECK ASI NĚJAKEJ EGR VENTIL. CO DÁL? VZPOMÍNÁM... JO TŘEBA TĚSNĚNÍ V NÁDOBCE NA BRZDOVOU KAPALINU. UPLNĚ NA BLATO! FAKT NECHÁPU JAKÝ POUŽILI KOREJCI MATERIÁL K VÝROBĚ TOHOTO PĚKNÉHO VOZU. NEBUD PSÁT O BRZDÁCH NEBO SPOJCE TO NEBERU JAKO ZÁVADU NA TO MÁ PRÁVO KAŽDÝ VUZ ALE TO CO JSEM PSAL NEMOHU SROVNA TŘEBA S AUDY 80 Z ROKU 88! KTEROU MÁ MUJ OTEC. ŽÁDNÉ TAKOVÉ VADY ON NEPOZNAL A ANI JÁ NE. PROSTĚ MADE IN CHINA? ASI ANO . NEUVĚŘITELNÝ AŽ TAK ŽE I KDYŽ NERAD PÍŠU MUSEL JSEM TO SEM NAPSAT ABYCH SI ULEVIL Z TOHO ŠOKU CO JSEM DOMA MĚL. TY VADY SE PROJEVILY BEHEM JEDNOHO ROKU!!! LIDI NECHODTE DO TOHO.
Recenze na Sauto.cz
Moderátor: Blue Lanos
Recenze na Sauto.cz
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Recenze na Sauto.cz
Jak se k autu chovas, takove je
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
No to je tak asi natrafil na zlý kus knám prišiel jeden zákazník z fábiou čo mala asi rok že mu tam zateká a porozprával ,že mal ešte iné závady no tiež natrafil asi ná zlý kus to je asi zo všetkým tak a zas na druhej strane si niekto nevie to auto vynachválit No a mi sme natrafili na té správne kusy čovek musí mat štastie ps.a keby ludia do ničoho nešli nič by nemali
...takychto mam najradsej... kupia si auto po idiotovi, sami sa k nemu spravaju ako idioti a zlaty kliniec je porovnanie s 23 rocnym audi.. Ale pritom sa tvarit ako najvacsi odbornik na auta... No comment..sandruš píše: PĚKNÉ POHODLNÉ SPOUSTU PŘIHRÁDEK.
MÁM AUTA RÁD A MĚL JSEM JICH POMĚRNĚ DOST VĚTŠINOU OKOLO 9AŽ 10 LET STÁŘÍ. ALE TENHLE KOREJEC KTERÉHO JSEM VLASTNIL A JSEM RÁD ŽE I ZBAVIL....
ex Leganza ´98
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
- xtechnik
- Kontaktovat uživatele:
SOUHLAS! Tkovýmto dejte do ruk nové auto a po týdnu bude ve stavu jako 9 letá stará herkafeejay píše:...takychto mam najradsej... kupia si auto po idiotovi, sami sa k nemu spravaju ako idioti a zlaty kliniec je porovnanie s 23 rocnym audi.. Ale pritom sa tvarit ako najvacsi odbornik na auta... No comment..sandruš píše: PĚKNÉ POHODLNÉ SPOUSTU PŘIHRÁDEK.
MÁM AUTA RÁD A MĚL JSEM JICH POMĚRNĚ DOST VĚTŠINOU OKOLO 9AŽ 10 LET STÁŘÍ. ALE TENHLE KOREJEC KTERÉHO JSEM VLASTNIL A JSEM RÁD ŽE I ZBAVIL....
Tacuma 2.0 CDX 16V, ABS, Dual Airbag, el.klima, el.okna, posilovač, otáčkoměr, otočné sedadlo spolujezdce.. --majitel od 5/2010, OSTRAVA--
www.hrackyprodospele.eu | http://inzerce.mamemiminko.cz
- xtechnik
- Kontaktovat uživatele:
SOUHLAS!!!Akri píše:Jak se k autu chovas, takove je
Tacuma 2.0 CDX 16V, ABS, Dual Airbag, el.klima, el.okna, posilovač, otáčkoměr, otočné sedadlo spolujezdce.. --majitel od 5/2010, OSTRAVA--
- dusan orban
mam ho2roky bezchyby a bez komentaraxtechnik píše:SOUHLAS! Tkovýmto dejte do ruk nové auto a po týdnu bude ve stavu jako 9 letá stará herkafeejay píše:...takychto mam najradsej... kupia si auto po idiotovi, sami sa k nemu spravaju ako idioti a zlaty kliniec je porovnanie s 23 rocnym audi.. Ale pritom sa tvarit ako najvacsi odbornik na auta... No comment..sandruš píše: PĚKNÉ POHODLNÉ SPOUSTU PŘIHRÁDEK.
Tacuma 1.6 16V lpg leganza 2.0 lpg Nubira vagon 1.6 lpg
Espero 1.5 16V lpg (opustilo nas!
Orby
Espero 1.5 16V lpg (opustilo nas!
Orby
Já mám Tacumu 4 roky a zatím spokojenost. Nějaké drobné problémy se vyskytly a po opravě je opět v kondici
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW