Panove jelikoz nikoho z Vas neznam osobne, tak bych to rad napravil, coz takhle udelat nejaky mensi sraz pro lidi z Ostravska?
Termín bychom dohodli podle toho kdy by nas mohlo nejvice, tak piste piste a snad to vyjde
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Letos jsme chtěli uspořádat sraz Tacum ze severní Moravy, ale i jiných značek Daewoo a nevyšlo to pro malý zájem. Možná v zimě 2011 to vyjde. Já jsem pro
konecne se to tady rozjelo tak jo panove, po novem roce v lednu by to slo, mate nejaky napad na misto? byvale srazy Skodofkaru jsme mivali na Sterkovne v Hlucine, je tam velke parkoviste, hned restaurace vedle parkoviste kam muzem sednout a vsichni tam trefili, pokud mate nejake napady tak piste a termin domluvime tak mesic dopredu at maji vsichni cas, a muzou si udelat volno
tesim se
Jsem pro leden. Z Ostravy a okolí Opava, Karviná, F-M je dost lidí na malý srazík. Ale do hor nevím nevím. Všichni nemají řetězy. Ten Hlučín není nejhorší nápad pro sraz na jeden den.
stará Škoda OCTAVIE, 2xMB W123, manželka Š100, Olcit (děs a hrůza), Opel Kadet combi, Toyota Yaris (automat), nyní náhodně Leganza přezdívaná "Legolanza" tmavá modrozelená metalíza
ja nemyslim sraz na cely den, staci 2-3 hodky, na seznameni, ukazku nejakych vychytavek na aute atd...zadny bowling nebo prespani
SERGEJ_3, nikdo nic tak navrhuji So 8.1. ve 14:00 v Hlučíně na kafe.
Případný místní PUB navrhmi. Já to tam neznám.
stará Škoda OCTAVIE, 2xMB W123, manželka Š100, Olcit (děs a hrůza), Opel Kadet combi, Toyota Yaris (automat), nyní náhodně Leganza přezdívaná "Legolanza" tmavá modrozelená metalíza
Hlučín je dost daleko pro nás ze Zlínského kraje. Já bych byl pro Štramberk. Je to krásné městečko s pěknými hospůdkami. Jednou jsme tam měli sraz. 15. ledna mě vyhovuje.
Leden je už pro mne pasé. Všechny So a Ne dělám. Škoda.