Moravskoslezský Sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Moravskoslezský Sraz
Panove jelikoz nikoho z Vas neznam osobne, tak bych to rad napravil, coz takhle udelat nejaky mensi sraz pro lidi z Ostravska?
Termín bychom dohodli podle toho kdy by nas mohlo nejvice, tak piste piste a snad to vyjde
Termín bychom dohodli podle toho kdy by nas mohlo nejvice, tak piste piste a snad to vyjde
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Reklama
Re: Moravskoslezský Sraz
nikdo z vas nema zajem udelat srazik?
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Letos jsme chtěli uspořádat sraz Tacum ze severní Moravy, ale i jiných značek Daewoo a nevyšlo to pro malý zájem. Možná v zimě 2011 to vyjde. Já jsem pro
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Rad bych prijel, treba v lednu az pomine vanocni a silvestrovske blazneni ....
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
- Scorpion.11
Srazík není nikdy špatný nápad, ale musí se udělat ve správný čas Jinak by mě i docela zajímalo kolik lidí z Ostravska tu je
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
z ostravy mám zimní plechové disky 13" by jsem tam před rokem
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
konecne se to tady rozjelo tak jo panove, po novem roce v lednu by to slo, mate nejaky napad na misto? byvale srazy Skodofkaru jsme mivali na Sterkovne v Hlucine, je tam velke parkoviste, hned restaurace vedle parkoviste kam muzem sednout a vsichni tam trefili, pokud mate nejake napady tak piste a termin domluvime tak mesic dopredu at maji vsichni cas, a muzou si udelat volno
tesim se
tesim se
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Hanzy
Jsem pro ale zalezi podle terminu nebo i leden mam naslapany...Hlucin nevim ja bych nekam do hor radeji
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Jsem pro leden. Z Ostravy a okolí Opava, Karviná, F-M je dost lidí na malý srazík. Ale do hor nevím nevím. Všichni nemají řetězy. Ten Hlučín není nejhorší nápad pro sraz na jeden den.
stará Škoda OCTAVIE, 2xMB W123, manželka Š100, Olcit (děs a hrůza), Opel Kadet combi, Toyota Yaris (automat), nyní náhodně Leganza přezdívaná "Legolanza" tmavá modrozelená metalíza
ja nemyslim sraz na cely den, staci 2-3 hodky, na seznameni, ukazku nejakych vychytavek na aute atd...zadny bowling nebo prespani
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
SERGEJ_3, nikdo nic tak navrhuji So 8.1. ve 14:00 v Hlučíně na kafe.
Případný místní PUB navrhmi. Já to tam neznám.
Případný místní PUB navrhmi. Já to tam neznám.
stará Škoda OCTAVIE, 2xMB W123, manželka Š100, Olcit (děs a hrůza), Opel Kadet combi, Toyota Yaris (automat), nyní náhodně Leganza přezdívaná "Legolanza" tmavá modrozelená metalíza
- xtechnik
- Kontaktovat uživatele:
Takhle narychlo to už nedomluvíme... ale co třeba HLUČÍN ŠTĚRKOVNA v SOBOTU 15.1.??? Kdo je pro??
Tacuma 2.0 CDX 16V, ABS, Dual Airbag, el.klima, el.okna, posilovač, otáčkoměr, otočné sedadlo spolujezdce.. --majitel od 5/2010, OSTRAVA--
www.hrackyprodospele.eu | http://inzerce.mamemiminko.cz
www.hrackyprodospele.eu | http://inzerce.mamemiminko.cz
Hlučín je dost daleko pro nás ze Zlínského kraje. Já bych byl pro Štramberk. Je to krásné městečko s pěknými hospůdkami. Jednou jsme tam měli sraz. 15. ledna mě vyhovuje.
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
tož já su z orlové ale rád bych taky na nějakej ten sraz at se něco dozvím
Marabu
Daewoo Tacuma 2.0 + LPG -2001
Daewoo Tacuma 2.0 + LPG -2001
Leden je už pro mne pasé. Všechny So a Ne dělám. Škoda.