Lpg kalik ci uz pre rs232 alebo usb sa tda zohant na tom viakene. Usb je lepsi lebo elektronika je v rs232 konektore na strene kablovej redukcie, zatial co rs232 veriza je relativne velka krabicka.
Soft mam tiez z tej stranky ako si uviedol, Funguje win aj dos verzia aj pd xp.
Akurat neviem co blbne ale ked spustim dos verziu a po jej ukonceni uz nespustim win verziu, zamrzne aj ked je vonku slniecko a v aute pekelne horuco

, treba restart ntbk.
Dalsie co ma na tom trapi, je ked spustim win verziu a nastavim min a max atuatorceka oproti predvolenemu optimu pri jazde a tusim aj pri volnobehu, tak pri dalsom spusteni win programu je nastavenie na inych hodnotach a to stale tych isty a takych ako nechcem. "Pamata" si len optimum a pocet sekund nez "je lambda studena" a vacsinou aj to ze je optimu natvrdo nastavene a nema si ho hladat sam., ale obcas tato posledna moznost tiez zanikne a nastavi sa na automatiku.
Ked spustim dos verziu tak ta pri minimach amaximach atuatorceka ukazuje ine hodnoty a to aj nezmyselne (minimum na +6% cize vlastne k minimalnemu zatvoreniu atuatorceka dojde jeho priotvorenim

), ale zato to co nastavim cez dos tak to pri dalsom spusteni dosovej verzie aj software nacita.
A este je skoda ze nemaju aj redukciu pre lovtec magic, ta co sa konektorovo hodi a pdla toho co som kontroloval aj zapojenim mi nechce fungovat, ale mozn je problem v software alebo tejprevodnej krabicke, netusim totiz aku seriovu komunikaciu lovtec magic pouziva. Magic ma totiz otec v nubire.