Ivoš píše:Já to jako rejpání neberu,naopak...i když pravda, Nubiru 97 mám a na řeči proti ní jsem háklivý, ale nechme to stranou
Ale když pomineme současná auta, tak si musím stát za tím, co jsem napsal o určité historii a vývoji. To je věc, která je neoddiskutovatelná.
Uveďme si příklad z jiného odvětví...pivovar bude vyrábět pivo řekněme 200 let a nyní by přišel nový pivovar...začal by vařit pivo na základě nějakého receptu, ale pořád by to nebylo ono. Pořád by ten původní pivovar měl pivo lepší, protože za ta léta má vybroušenější postupy, díky chybám se poučil a řadu věcí dělá jinak...
Stejné je to i v automobilismu...Motoráři od "fauvé" měli několikanásobně více zkušeností, proto si mohli dovolit stavět víc kubatur....a to nemluvím o kapitálu stojícím za celou firmou....Daewoo přišlo pouze pár variantami...u Nubiry 97 dokonce pouze dvěmi...důvody jsou výše uvedené.
Nemám vzdělání v automobilismu, umím si opravit na autě jen pár drobností a neprodávám auta, ale být Daewoo na trhu třeba stejně jako VW, Audi (resp. Auto Union) a další značky, tak by bylo min. na stejné úrovni, jako evropské značky.
Btw. taková Toyota to dokázala během pár let udělat obří skok a vyrovnat se a předehnat zbytek světa. Když se kouknu na Toyotu Coronu 1965 a modelové řady Toyot roku 1995, tak je to fenomenální

Ano v tomhle máš pravdu, Daewoo udělalo pokrok, ale teďka ruku na srdce - měl jsi někdy na opravu klidně i nový daewoo? třeba výměna převodovky, spojky, kabeláž apod? Tady jsou právě vidět ty léta zkušeností. (ohraná básnička) : Výměnu spojky na oktávce budu dělat s kávou a 4 cigárama zhruba 4 hodiny, za to na nubiře to udělám za hodin 5 bez jakékoliv přestávky a s dalšími nutnými pomocníky. Ano, to je pro obyčejného uživatele do jisté míry nepotřebná informace, tedy do té doby, než bude muset tu výměnu platit...
Já chápu, že máš auto, které věrně slouží, ani Ti neříkám kup si jiný... Jen jestli vozíš s sebou někoho (třeba rodinu) a máš hluboko do kapsy (tak asi jako každý) skus třeba jen na minutku zapřemejšlet o kolik (např.

výletů se dá udělat víc, když budeš jezdit za 4,5 litru !!!NAFTY!!! která se dá sehnat na každym rohu třeba za 18,-... Hodně lidí mluví o drahym provozu TDiček jakože kvalitní oleje apod - BLBOST !!! u nových aut možná, ale u deset let starého auta je to nadmíru zbytečné - já osobně leju do TDIček FUCHS TITAN MC 10W40 - 5 litrů mě stojí 492,- s DPH a motor chrochtá i při 500 000 km stejně. A intervaly? 15 000 km jako všude jinde... U nových to je holt dražší, proto ale jezdím v deset let starým ( zajetým ) autem... Nevím kolik najezdíš za měsíc či za rok, ale každopádně v ten danej moment tankování, který je každýmu nepříjemný to trošku zahřeje v peněžence a za uštřené peníze třeba někomu a nebo sobě udělat radost... Jo a o zmíněné bezpečnosti nemluvě...
Možná Vám některým zní moje slova jako bláboly nějakýho VWmana nebo něco podobného - není to tak, nemám nějakou vyhraněnou značku, vlastním tři stará auta ( každé pro svůj účel ) a každé je jiné značky, i ty VW maj chyby né že ne, nic není nejlepší, každej si zvolí auto sám - někomu vyhovuje třeba DACIA 1300 a je šťastnej, když na ní 25 let kouká každý den z okna, ale třeba možná jen proto, že se nezamyslel a nezkusil něco jiného...
A koho iritují moje slova a zkušenosti... prosím zanechte si hloupejch poznámek, typu - já mám VOLVO V40... Já zas vím, proč ho nemám....
S Pozdravem
Roman