Veru tak, uz som to menil, ael ked som skoncil tak som vsetky stare diely nahadzal do jednej tasky a hodil do kuta s predsavzatim ze uz na auto ani nesiahnem a uz ma to laka ist odhrdzovat prahy a dvere

.
Vsetky skrutky som kupil nove z carmaxu. Do zadnych silentblokov aj tlmica maju trochu specialne skrutky, totiz cast bez zavitu je tensia nez zavit, preco to netusim ale je to tak.
Vpredu boli nove skrutky tusim 12.9 pevnost a na zavite mali uz nejaky modry tmel a hlavu mali spravenu tak ze sa nemuseli davat podlozky. Akurat hlavy boli tusim na kluc o 1mm mensi nez na povodnych skrutkach.
Co sa tyka vymeny silentblokov zadnej napravy tak viac som napisal v takmer monologu:
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=17&t=13890
Proste bez lisu nie a ak tak nie uplne koser sposobom. Ale ci to nejako ovplyvnuje funkcnost tak to netusim, myslim si ze vobec alebo aspon minimalne, ak by sa aj rameno malo z niektoreho silentbloku vysmyknut tak ho zadrzi druhy. Stare silentbloky boli rozpadnute, stredna rurka podhrdzavena a oddelena od gumy a plechovy obal z vacsej casti tiez. Akurat teraz ked vacsina inych zvukov zmizla a tvrdsie tlmice viac hadzu s autom vznikla v interieri cela kopa inych zvukov

. Napriklad nieco klepe niekde pri/pod mojim lavym uchom, ako keby so mal pootvorene dvere, lenze nemam a zamok dveri to nerobi a netusim co to klepe pri mansich nerovnostiach.