Jak je to velký risk roztahovat Nubiru na laně,nemám s tím zkušenosti(praxe s Favoritem je mi na nic

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Díky mockrátcobyll píše:...tak jsem to nevydržel, ještě v práci skočil na parkoviště do auta a oko přitáhl do kanclu. Tam jsem ho vyfotil mobilem, poměřil, nechal jsem si od zámečníků posvětit velikost a typ závitu a tady to je... Doufám, že ti to pomůže - a že mám v nářadí správné oko !!!
Takže to nemuselo být tím roztahováním.Samozřejmě se asi nikdo k tomu nehlásilpalikx píše:ztuhly olej a drevak ridic.pusti spojku rychle a velky skok motoru zpusobi velke uvolneni napinaku a tedy preskoceni.ten retez to proste dovoli jelikoz neni klasicky jako na motorce .vyfotim a poslu pro objasneni.
3 km zcela novy auto na dvore prodejce na pankraci.bohuzel neni uplne jiste co se stalo.ale jedna verze je roztazeni a druha ze nekdo nastartoval ledovy motor a roztocil ho do maxima nebo neco takovyho proste debil
cobyll píše:Oko mám v autě, až přijedu domů, tak ho vyfotím,změřím a vrazím sem...
Oko sice mám, ale asi na ... protože mi nejde našroubovat - jako by díra v nárazníku nebyla v ose s maticí... co s tím ???
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |