servisy na daewoo v Bratislave
Moderátor: Blue Lanos
-
servisy na daewoo v Bratislave
ahojte esperáci rád by som sa podelil o vaše skúsenosti s autoservismi v Bratislave
- Reklama
Jednoznacne Carex bratislava je najlepsi z najlepsich daewoo servisov opravia tam vsetko a ceny su uprimne najlepsie?http://www.carex.sk/
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
-
Autorizovany servis
No niezeby som chcel nadavat na Carex, ale je to predsa len autorizovany servis so vsetkymi kladmi a zapormi. Oproti inym znackovym servisom su pomerne lacny, kedysi tam bolo servisovane moje Espero a pozeral som faktury. Auta urcite velmi dobre poznaju, o tom nepochybujem.
Jedna vec je ale ista, takyto servis sa nikdy nepusti do vacsej opravy a ked tak, Ta to bude stat majetok..
Tak stare auto ako Esperko sa uz podla mna neoplati inac servisovat ako cez znamych - male servisy resp. svojpomocne. Je to moj nazor, niekto ma mozno iny.
Vcelku slusne mi dali do poriadku zadnu napravu napriklad v servise Autocomp na Kaukazskej. V Carexe to ani neriesili s predchadzajucim majitelom. Oprava ma vysla aj s dalsou udrzvou cca 19 tis. vcitane zadnych tlmicov, neviem kolko by pytali v Carexe..
Jedna vec je ale ista, takyto servis sa nikdy nepusti do vacsej opravy a ked tak, Ta to bude stat majetok..
Tak stare auto ako Esperko sa uz podla mna neoplati inac servisovat ako cez znamych - male servisy resp. svojpomocne. Je to moj nazor, niekto ma mozno iny.
Vcelku slusne mi dali do poriadku zadnu napravu napriklad v servise Autocomp na Kaukazskej. V Carexe to ani neriesili s predchadzajucim majitelom. Oprava ma vysla aj s dalsou udrzvou cca 19 tis. vcitane zadnych tlmicov, neviem kolko by pytali v Carexe..
Espero 1.5 DOHC 16V, 1996
-
Re: Suhlasim
Samozrejme ze mojim umyslom nie je zaplatit co najviac ale v znackovom mam aku taku istotu ze sa v konkretnom type auta vyznaju.Btw-Mohol by si mi dať kontak na ten servis co si spominal ak to teda nie je nejake tajne budem Ti vdacnyxmajox píše:Musim suhlasit s nazorom ze nosit Espero do znackoveho servisu je cista samovrazda!!!! Pokial sa ovsem necitis velmi pri peniazoch resp. nie si samaritan.....V takomto servise ti pri vacsej oprave ( nemyslim tym napr. vymenu brz. platniciek)nauctuju aj rok narodenia!
Ja s mojim Esperom chodim od kedy ho mam cize 8 rokov ku "garazovym majstrom" a som nadmieru spokojny. Urobia mi presne to na com sa dohodneme, pri mensej oprave som priamo pri aute, takze vidim co sa s nim deje, atd.
Ja carex nechcem chvalit ale svogor ma tacumu a ten tam jazdi na servis a je spokojny rozvody mu vyrataly na 7000 sk material a 400 sk na hodinu alebo kolko i pocitaju uz neviem.Ja svoje esperko do znackoveho servisu davat nebudem lebo je to uz dochodca a staci mu len garazovy servis.Mam uz svoje skusenosti vid menenie tesnenia pod hlavou atd.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.