servisy na daewoo v Bratislave

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Sensis [Crawler]

servisy na daewoo v Bratislave

Příspěvek od Sensis [Crawler] »

ahojte esperáci rád by som sa podelil o vaše skúsenosti s autoservismi v Bratislave
Reklama

ajofo

Příspěvek od ajofo »

Jednoznacne Carex bratislava je najlepsi z najlepsich daewoo servisov opravia tam vsetko a ceny su uprimne najlepsie?http://www.carex.sk/
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
Sensis [Crawler]

Su v Ba ešte aj iné servisy ktore robia daewoo a nie su to len nejaký fušeri?s malými autoservismi nemám velmi dobré skúsenosti a mam pocit ze Carex je jediny znamy co sa tyka odbornosti...
bono.p

Autorizovany servis

Příspěvek od bono.p »

No niezeby som chcel nadavat na Carex, ale je to predsa len autorizovany servis so vsetkymi kladmi a zapormi. Oproti inym znackovym servisom su pomerne lacny, kedysi tam bolo servisovane moje Espero a pozeral som faktury. Auta urcite velmi dobre poznaju, o tom nepochybujem.
Jedna vec je ale ista, takyto servis sa nikdy nepusti do vacsej opravy a ked tak, Ta to bude stat majetok..
Tak stare auto ako Esperko sa uz podla mna neoplati inac servisovat ako cez znamych - male servisy resp. svojpomocne. Je to moj nazor, niekto ma mozno iny.
Vcelku slusne mi dali do poriadku zadnu napravu napriklad v servise Autocomp na Kaukazskej. V Carexe to ani neriesili s predchadzajucim majitelom. Oprava ma vysla aj s dalsou udrzvou cca 19 tis. vcitane zadnych tlmicov, neviem kolko by pytali v Carexe..
Espero 1.5 DOHC 16V, 1996
Sensis [Crawler]

Re: Suhlasim

xmajox píše:Musim suhlasit s nazorom ze nosit Espero do znackoveho servisu je cista samovrazda!!!! Pokial sa ovsem necitis velmi pri peniazoch resp. nie si samaritan.....V takomto servise ti pri vacsej oprave ( nemyslim tym napr. vymenu brz. platniciek)nauctuju aj rok narodenia!
Ja s mojim Esperom chodim od kedy ho mam cize 8 rokov ku "garazovym majstrom" a som nadmieru spokojny. Urobia mi presne to na com sa dohodneme, pri mensej oprave som priamo pri aute, takze vidim co sa s nim deje, atd.
Samozrejme ze mojim umyslom nie je zaplatit co najviac :roll: ale v znackovom mam aku taku istotu ze sa v konkretnom type auta vyznaju.Btw-Mohol by si mi dať kontak na ten servis co si spominal ak to teda nie je nejake tajne budem Ti vdacny :D :D :D
ppp

Příspěvek od ppp »

Ked tak chvalite carex tak sem napiste co stali u nich komplet rozvody. Mne po telefone povedali 15kSk co mi ako prijemna cena velmi nepripada. O konkretnych skusenostiach s nimi som uz pisal inde.
ajofo

Příspěvek od ajofo »

Ja carex nechcem chvalit ale svogor ma tacumu a ten tam jazdi na servis a je spokojny rozvody mu vyrataly na 7000 sk material a 400 sk na hodinu alebo kolko i pocitaju uz neviem.Ja svoje esperko do znackoveho servisu davat nebudem lebo je to uz dochodca a staci mu len garazovy servis.Mam uz svoje skusenosti vid menenie tesnenia pod hlavou atd.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC 66 kw 147000 Km GLX CD.r.v.1997 resp.uvedene do prevadzky.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“