Měsíční náklady na PHM

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

když jste se tak hezky rozpovidali tak ja mam naklady tak 1500kč(ted mi to zdražili ,takže trosku vic) ale s tim rozdilem, že na to najedu cca 1200 km.(60l nafty)jo holt diesel je diesel. :D
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Reklama

eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

no vyzera to tak ze ked chodim ako dochodca je to este horsie co sa spotreby tyka uz som kusok pred polovicou nadrze a mam okolo 280km, a to som maval aj viac najazdene. ale uvidim ako to bude ked budem mat presnu polku nadrze 8)
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

eMKa Slovensko píše:no vyzera to tak ze ked chodim ako dochodca je to este horsie co sa spotreby tyka uz som kusok pred polovicou nadrze a mam okolo 280km, a to som maval aj viac najazdene. ale uvidim ako to bude ked budem mat presnu polku nadrze 8)
a jeste se nesvezes :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

vcera som tankoval a spotreba 7,1litra/100km furt ta ista trasa 10 tam a 10km back 8)

Takze za vyssiu spotrebu moze len a len pocasie (teplejsi motor)
Mam skusit zaslepit ten EGR ci to nebude este lepsie????? :oops:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

ja muzu rict, ze jsem na kolo jeste nesedl, ze jsem ho kupoval :lol:
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Blue Lanos píše:vcera som tankoval a spotreba 7,1litra/100km furt ta ista trasa 10 tam a 10km back 8)

Takze za vyssiu spotrebu moze len a len pocasie (teplejsi motor)
Mam skusit zaslepit ten EGR ci to nebude este lepsie????? :oops:
To je nějaká provokace, ne? Tak málo po městě........máš to nějaký rozbitý :mrgreen: :twisted:
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

mne na couracky 5km tam a pak zase zpet, 10litru plynu, uz to vim presne, s tim nehnu, jak jedu delsi tak 8 a kdyz to nehonim, tak se pod 8 musim taky dostat, ale mne nebavi jezdit jak Blue :D
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Akri píše:mne na couracky 5km tam a pak zase zpet, 10litru plynu, uz to vim presne, s tim nehnu, jak jedu delsi tak 8 a kdyz to nehonim, tak se pod 8 musim taky dostat, ale mne nebavi jezdit jak Blue :D
Tobě ta bomba jednou za zadkem bouchne a budeš jezdit za takovou spotřebu a tak rychle že se budeš divit :lol:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Mareman píše:
Akri píše:mne na couracky 5km tam a pak zase zpet, 10litru plynu, uz to vim presne, s tim nehnu, jak jedu delsi tak 8 a kdyz to nehonim, tak se pod 8 musim taky dostat, ale mne nebavi jezdit jak Blue :D
Tobě ta bomba jednou za zadkem bouchne a budeš jezdit za takovou spotřebu a tak rychle že se budeš divit :lol:
ale nez buchne, tak si uzij 29kc za litr :lol:
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Akri píše:
Mareman píše:
ale nez buchne, tak si uzij 29kc za litr :lol:
Jo kéžby 29, hochu :roll: :?
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Tak teď říkali ve zprávách že u nás "plánují" až 35 korun za litr beneli :x Mám pocit že mi to usnadní rozhodování jestli si v prosinci zase koupit roční průkazku na MHD :roll: A ještě perlička..........20 korun z každýho litru benzinu jde státu. Dobrý, ne? :?
Mirek

Příspěvek od Mirek »

Mareman píše: A ještě perlička..........20 korun z každýho litru benzinu jde státu. Dobrý, ne? :?
Jo, to je známá věc. Ale měl bys být vlastenec a být sťastný z toho, že když vezmeš plnou nádrž, tak státu zaplatíš 800 korun :lol: Ještě je dobrý kouřit (cigára!) a chlastat. To taky podporuje státní pokladnu :lol: tj. je to prej dobrý pro nás občany :lol: :lol:
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Mirek píše:
Mareman píše: A ještě perlička..........20 korun z každýho litru benzinu jde státu. Dobrý, ne? :?
Jo, to je známá věc. Ale měl bys být vlastenec a být sťastný z toho, že když vezmeš plnou nádrž, tak státu zaplatíš 800 korun :lol: Ještě je dobrý kouřit (cigára!) a chlastat. To taky podporuje státní pokladnu :lol: tj. je to prej dobrý pro nás občany :lol: :lol:
Mě jen tak nějak nenapadá kde se nám to pozitivně projeví. To že ten stát tak prolepujem :x Ale třeba sem blbej :twisted:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Mareman píše:
Mirek píše:
Mě jen tak nějak nenapadá kde se nám to pozitivně projeví. To že ten stát tak prolepujem :x Ale třeba sem blbej :twisted:
Tak se podivej, kde jsou nasi zakonodarci na dovolenych, to jsou uprimne receno krasne investovane finance a kde se to projevi tobe? No prece nikde, to je to pozitivni, ze prej pomahej bliznimu svemu :lol:
Cák tebe nehreje dobrej pocit, to bych se divil :lol:
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Akri píše:
Mareman píše:
Mirek píše: Jo, to je známá věc. Ale měl bys být vlastenec a být sťastný z toho, že když vezmeš plnou nádrž, tak státu zaplatíš 800 korun :lol: Ještě je dobrý kouřit (cigára!) a chlastat. To taky podporuje státní pokladnu :lol: tj. je to prej dobrý pro nás občany :lol: :lol:
Tak se podivej, kde jsou nasi zakonodarci na dovolenych, to jsou uprimne receno krasne investovane finance a kde se to projevi tobe? No prece nikde, to je to pozitivni, ze prej pomahej bliznimu svemu :lol:
Cák tebe nehreje dobrej pocit, to bych se divil :lol:
Mě zahřeje akorát to že sem nas..nej když vidím jak se protočily tabulky cen na zobrazovačích na pumpách.........a navíc tuším že ten zobrazovač umí i vyšší čísla :twisted: :lol:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“