Měsíční náklady na PHM
Moderátor: Blue Lanos
když jste se tak hezky rozpovidali tak ja mam naklady tak 1500kč(ted mi to zdražili ,takže trosku vic) ale s tim rozdilem, že na to najedu cca 1200 km.(60l nafty)jo holt diesel je diesel.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
a jeste se nesvezeseMKa Slovensko píše:no vyzera to tak ze ked chodim ako dochodca je to este horsie co sa spotreby tyka uz som kusok pred polovicou nadrze a mam okolo 280km, a to som maval aj viac najazdene. ale uvidim ako to bude ked budem mat presnu polku nadrze
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Blue Lanos
vcera som tankoval a spotreba 7,1litra/100km furt ta ista trasa 10 tam a 10km back
Takze za vyssiu spotrebu moze len a len pocasie (teplejsi motor)
Mam skusit zaslepit ten EGR ci to nebude este lepsie?????
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
To je nějaká provokace, ne? Tak málo po městě........máš to nějaký rozbitýBlue Lanos píše:vcera som tankoval a spotreba 7,1litra/100km furt ta ista trasa 10 tam a 10km back
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Tobě ta bomba jednou za zadkem bouchne a budeš jezdit za takovou spotřebu a tak rychle že se budeš divitAkri píše:mne na couracky 5km tam a pak zase zpet, 10litru plynu, uz to vim presne, s tim nehnu, jak jedu delsi tak 8 a kdyz to nehonim, tak se pod 8 musim taky dostat, ale mne nebavi jezdit jak Blue
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ale nez buchne, tak si uzij 29kc za litrMareman píše:Tobě ta bomba jednou za zadkem bouchne a budeš jezdit za takovou spotřebu a tak rychle že se budeš divitAkri píše:mne na couracky 5km tam a pak zase zpet, 10litru plynu, uz to vim presne, s tim nehnu, jak jedu delsi tak 8 a kdyz to nehonim, tak se pod 8 musim taky dostat, ale mne nebavi jezdit jak Blue
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Jo kéžby 29, hochuAkri píše:ale nez buchne, tak si uzij 29kc za litrMareman píše:Tobě ta bomba jednou za zadkem bouchne a budeš jezdit za takovou spotřebu a tak rychle že se budeš divitAkri píše:mne na couracky 5km tam a pak zase zpet, 10litru plynu, uz to vim presne, s tim nehnu, jak jedu delsi tak 8 a kdyz to nehonim, tak se pod 8 musim taky dostat, ale mne nebavi jezdit jak Blue
Jo, to je známá věc. Ale měl bys být vlastenec a být sťastný z toho, že když vezmeš plnou nádrž, tak státu zaplatíš 800 korun Ještě je dobrý kouřit (cigára!) a chlastat. To taky podporuje státní pokladnu tj. je to prej dobrý pro nás občanyMareman píše: A ještě perlička..........20 korun z každýho litru benzinu jde státu. Dobrý, ne?
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Mě jen tak nějak nenapadá kde se nám to pozitivně projeví. To že ten stát tak prolepujem Ale třeba sem blbejMirek píše:Jo, to je známá věc. Ale měl bys být vlastenec a být sťastný z toho, že když vezmeš plnou nádrž, tak státu zaplatíš 800 korun Ještě je dobrý kouřit (cigára!) a chlastat. To taky podporuje státní pokladnu tj. je to prej dobrý pro nás občanyMareman píše: A ještě perlička..........20 korun z každýho litru benzinu jde státu. Dobrý, ne?
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak se podivej, kde jsou nasi zakonodarci na dovolenych, to jsou uprimne receno krasne investovane finance a kde se to projevi tobe? No prece nikde, to je to pozitivni, ze prej pomahej bliznimu svemuMareman píše:Mě jen tak nějak nenapadá kde se nám to pozitivně projeví. To že ten stát tak prolepujem Ale třeba sem blbejMirek píše:Jo, to je známá věc. Ale měl bys být vlastenec a být sťastný z toho, že když vezmeš plnou nádrž, tak státu zaplatíš 800 korun Ještě je dobrý kouřit (cigára!) a chlastat. To taky podporuje státní pokladnu tj. je to prej dobrý pro nás občanyMareman píše: A ještě perlička..........20 korun z každýho litru benzinu jde státu. Dobrý, ne?
Cák tebe nehreje dobrej pocit, to bych se divil
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Mě zahřeje akorát to že sem nas..nej když vidím jak se protočily tabulky cen na zobrazovačích na pumpách.........a navíc tuším že ten zobrazovač umí i vyšší číslaAkri píše:Tak se podivej, kde jsou nasi zakonodarci na dovolenych, to jsou uprimne receno krasne investovane finance a kde se to projevi tobe? No prece nikde, to je to pozitivni, ze prej pomahej bliznimu svemuMareman píše:Mě jen tak nějak nenapadá kde se nám to pozitivně projeví. To že ten stát tak prolepujem Ale třeba sem blbejMirek píše: Jo, to je známá věc. Ale měl bys být vlastenec a být sťastný z toho, že když vezmeš plnou nádrž, tak státu zaplatíš 800 korun Ještě je dobrý kouřit (cigára!) a chlastat. To taky podporuje státní pokladnu tj. je to prej dobrý pro nás občany
Cák tebe nehreje dobrej pocit, to bych se divil