Daewoo sraz jaro 2007 [Baldovec] - termín srazu 5.-6. května
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Jasne suhlas...ja kdyz jezdim na Slovensko tak jezdim pres Hradec a pak po E442 pres Olomouc az na Slovesko,nemam D1 rad,jel jsem po ni jednou a zrovna jsem chytil bouracku...ale pokud jezdite po dalnici do Brna tak mi nezbyva nic jinyho nez jet s Vama... 

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
Klido pido,na sraz pojedu poprvy...ale co takhle se domluvit,ze bychom sme se tam sesli vsichni,myslim vsichni jako vy z PCE a okoli a pak mi co sme chteli jet po D1,proste misto cesty po D1 bychom se spojili s vami v PCE a pokracovali bychom spolecne...zkusime to prosadit ne???

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, hromadné spanilé jízdy jsou fajn...Goose píše:Hele ja tam jezdim kazdorocne na Hradec a cesta je pekna...tu dalnici do Hradce jsem jeste nezkousel...ale bylo by dobry se nekde sejit ve vetsim poctu...nebo ne???

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak Miloshi jeď po tý dálnici, vždyť o nic nejde....každopádně se sejdem na Baldovci. Nám z Východních Čech co nemáme známku nic jiného nezbyde, ale podle loňska soudě je cesta až kousek před Baldovec parádní. Z Pardubic se jede přes Vys. Mýto, Svitavy na Brno a to je krásná široká silnice, takže no problem.
Zkrátka kdo bude chtít tak pofrčí s námi a ostatní jinudy....hlavní věc je, abychom se tam ve zdraví sešli.
Nebo ne? 
Zkrátka kdo bude chtít tak pofrčí s námi a ostatní jinudy....hlavní věc je, abychom se tam ve zdraví sešli.

Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
to teda opravdu necápu - proč tady řešíte dálniční známky - když člověk najezdí 15 000 ročně tak nějakejch 900 kč za známku už pomalu nehraje roli - člověk zaplatí povinné ručení,pojištění(není povinné) při cenách benzínu (nebo nafty) tak šetřit na dálniční známce snad nemá smysl.Než se honit po okreskách - je fakt že těch dálnic nemáme tolik,ale je cesta ubíhá rychleji...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Okresky nebo dálnice?
------------------------------Goose píše:Ja radsi okresky nez dalnice,tem se tak nejak vyhybam...
Ono totiž když chytneš na dálnici - havárku či zácpu silniční kolonu,tak zase
pomalu vypálíš více benzinu jak po těch okreskách.A ty okresky jsou již
celkem slušně opravené / v našem regionu - ANO /předpokládá se že jinde
rovněž.Hlavně aby bylo organizačně zajištěno na jednu noc ubytování,a bude
dobře - asi to do Baldovce budu mít nejdále s mou babí a trocha odpočinku
si rád dopřávám včetně dobrého papání i bumbání