Daewoo sraz jaro 2007 [Baldovec] - termín srazu 5.-6. května
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Jasne suhlas...ja kdyz jezdim na Slovensko tak jezdim pres Hradec a pak po E442 pres Olomouc az na Slovesko,nemam D1 rad,jel jsem po ni jednou a zrovna jsem chytil bouracku...ale pokud jezdite po dalnici do Brna tak mi nezbyva nic jinyho nez jet s Vama...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
Klido pido,na sraz pojedu poprvy...ale co takhle se domluvit,ze bychom sme se tam sesli vsichni,myslim vsichni jako vy z PCE a okoli a pak mi co sme chteli jet po D1,proste misto cesty po D1 bychom se spojili s vami v PCE a pokracovali bychom spolecne...zkusime to prosadit ne???
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
RAdsi po D1 200km nez 50km po hradeckym tankodromu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, hromadné spanilé jízdy jsou fajn...Goose píše:Hele ja tam jezdim kazdorocne na Hradec a cesta je pekna...tu dalnici do Hradce jsem jeste nezkousel...ale bylo by dobry se nekde sejit ve vetsim poctu...nebo ne???
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
to chces jet po prdelkach a ne po dalnici? nemam znamku kvuli tomu abych jezdil 50 kdyz jedu pres 300kmGoose píše:Hele ja tam jezdim kazdorocne na Hradec a cesta je pekna...tu dalnici do Hradce jsem jeste nezkousel...ale bylo by dobry se nekde sejit ve vetsim poctu...nebo ne???
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak Miloshi jeď po tý dálnici, vždyť o nic nejde....každopádně se sejdem na Baldovci. Nám z Východních Čech co nemáme známku nic jiného nezbyde, ale podle loňska soudě je cesta až kousek před Baldovec parádní. Z Pardubic se jede přes Vys. Mýto, Svitavy na Brno a to je krásná široká silnice, takže no problem.
Zkrátka kdo bude chtít tak pofrčí s námi a ostatní jinudy....hlavní věc je, abychom se tam ve zdraví sešli. Nebo ne?
Zkrátka kdo bude chtít tak pofrčí s námi a ostatní jinudy....hlavní věc je, abychom se tam ve zdraví sešli. Nebo ne?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivosi tak tak, ale dneska bez znamky uz je docela problem jezdit po republice, taky se rad kocham, ale radsi jedu na spotrebu a za kratsi dobu nez toto, kor kdyz jedu sam
to teda opravdu necápu - proč tady řešíte dálniční známky - když člověk najezdí 15 000 ročně tak nějakejch 900 kč za známku už pomalu nehraje roli - člověk zaplatí povinné ručení,pojištění(není povinné) při cenách benzínu (nebo nafty) tak šetřit na dálniční známce snad nemá smysl.Než se honit po okreskách - je fakt že těch dálnic nemáme tolik,ale je cesta ubíhá rychleji...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Okresky nebo dálnice?
------------------------------Goose píše:Ja radsi okresky nez dalnice,tem se tak nejak vyhybam...
Ono totiž když chytneš na dálnici - havárku či zácpu silniční kolonu,tak zase
pomalu vypálíš více benzinu jak po těch okreskách.A ty okresky jsou již
celkem slušně opravené / v našem regionu - ANO /předpokládá se že jinde
rovněž.Hlavně aby bylo organizačně zajištěno na jednu noc ubytování,a bude
dobře - asi to do Baldovce budu mít nejdále s mou babí a trocha odpočinku
si rád dopřávám včetně dobrého papání i bumbání zdraví Vazoun