Daewoo sraz jaro 2007 [Baldovec] - termín srazu 5.-6. května

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Zamčeno
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jasne suhlas...ja kdyz jezdim na Slovensko tak jezdim pres Hradec a pak po E442 pres Olomouc az na Slovesko,nemam D1 rad,jel jsem po ni jednou a zrovna jsem chytil bouracku...ale pokud jezdite po dalnici do Brna tak mi nezbyva nic jinyho nez jet s Vama... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

A nechceš to vzít přes Pardubky?Kromě mě by měli jet Miloš s Janou, Řezník a doufám Badger....a že by třeba i Slam se přidal ve Vysokém Mýtě? ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Klido pido,na sraz pojedu poprvy...ale co takhle se domluvit,ze bychom sme se tam sesli vsichni,myslim vsichni jako vy z PCE a okoli a pak mi co sme chteli jet po D1,proste misto cesty po D1 bychom se spojili s vami v PCE a pokracovali bychom spolecne...zkusime to prosadit ne??? :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
milosh

Příspěvek od milosh »

RAdsi po D1 200km nez 50km po hradeckym tankodromu :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hele ja tam jezdim kazdorocne na Hradec a cesta je pekna...tu dalnici do Hradce jsem jeste nezkousel...ale bylo by dobry se nekde sejit ve vetsim poctu...nebo ne??? :cry:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Goose píše:Hele ja tam jezdim kazdorocne na Hradec a cesta je pekna...tu dalnici do Hradce jsem jeste nezkousel...ale bylo by dobry se nekde sejit ve vetsim poctu...nebo ne??? :cry:
Jasně, hromadné spanilé jízdy jsou fajn... ;-)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Goose píše:Hele ja tam jezdim kazdorocne na Hradec a cesta je pekna...tu dalnici do Hradce jsem jeste nezkousel...ale bylo by dobry se nekde sejit ve vetsim poctu...nebo ne??? :cry:
to chces jet po prdelkach a ne po dalnici? nemam znamku kvuli tomu abych jezdil 50 kdyz jedu pres 300km :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tak Miloshi jeď po tý dálnici, vždyť o nic nejde....každopádně se sejdem na Baldovci. Nám z Východních Čech co nemáme známku nic jiného nezbyde, ale podle loňska soudě je cesta až kousek před Baldovec parádní. Z Pardubic se jede přes Vys. Mýto, Svitavy na Brno a to je krásná široká silnice, takže no problem.
Zkrátka kdo bude chtít tak pofrčí s námi a ostatní jinudy....hlavní věc je, abychom se tam ve zdraví sešli. ;) Nebo ne? ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tak tak.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

impik 1

Příspěvek od impik 1 »

rád přijedu pokud to jen trochu půjde bylo by to poprvé a doufám že ne naposled Obrázek
Naposledy upravil(a) impik 1 dne ned bře 25, 2007 14:08, celkem upraveno 1 x.
milosh

Příspěvek od milosh »

Ivosi tak tak, ale dneska bez znamky uz je docela problem jezdit po republice, taky se rad kocham, ale radsi jedu na spotrebu a za kratsi dobu nez toto, kor kdyz jedu sam 8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No hele tak ja se pravdepodobne pripojuji k pardubicakum...nejak me to tam tahne vic...a aspon nebudu muset kupovat znamku... :lol: :lol: :lol:
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

to teda opravdu necápu - proč tady řešíte dálniční známky - když člověk najezdí 15 000 ročně tak nějakejch 900 kč za známku už pomalu nehraje roli - člověk zaplatí povinné ručení,pojištění(není povinné) při cenách benzínu (nebo nafty) tak šetřit na dálniční známce snad nemá smysl.Než se honit po okreskách - je fakt že těch dálnic nemáme tolik,ale je cesta ubíhá rychleji...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja radsi okresky nez dalnice,tem se tak nejak vyhybam... ;)
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Okresky nebo dálnice?

Příspěvek od Vazoun »

Goose píše:Ja radsi okresky nez dalnice,tem se tak nejak vyhybam... ;)
------------------------------
Ono totiž když chytneš na dálnici - havárku či zácpu silniční kolonu,tak zase
pomalu vypálíš více benzinu jak po těch okreskách.A ty okresky jsou již
celkem slušně opravené / v našem regionu - ANO /předpokládá se že jinde
rovněž.Hlavně aby bylo organizačně zajištěno na jednu noc ubytování,a bude
dobře - asi to do Baldovce budu mít nejdále s mou babí a trocha odpočinku
si rád dopřávám včetně dobrého papání i bumbání :lol: zdraví Vazoun :lol: Obrázek
Zamčeno

Zpět na „Srazy“