Mne sa zdá,že Matiz0.8 to berie trochu moc osobne,na štipľavú narážku,treba rnajmenej rovnako štipľavo odpovedať a život ide ďalej,nemám dojem,že by tu na neho vyslovene útočil. Kedysi sme mali kolegi,volal sa pán V., aten hneď všetko vzťahoval na seba,tak sme s ostatnými kolegami vymysleli terminus-technikus na takých ľudí, že V.-ujú,samozrejme s celým menom,ale nebudem to tu citovať,lebo možno sú tu medzi nami aj nositelia tohopriezviska,jedná sa o na Slovensku dosť časté,a nemajú s tým pánom nič s poločné okrem priezviska (pŘíjmení),ale pr niektorých príspevkoch Matiza0.8 som si povedal,že V.-uje

.No o čo by bolo lepšie,keby Hanzymu na tie poznámky o tom prečítaní si bol napísal niečo v štýle "...keby si mi to nepovedal,normálne umrem v nevedomosti...

"Ja si osobne nemyslím,že by sa ho tu snažil niekto vyslovene zhodiť,či nebodaj uraziť. Fakt,bez urážky,asi nejaký súkmeňovec pána V.

DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L