Pneu
Moderátor: Blue Lanos
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja tiež na trabanta nedám dopustiť,naši ho mali v r.1970-1977,ešte aj dovolenku v Bulharsku sme na ňom absolvovali,veru hodil aj 120,keď sa naň duplo ,palivový kohútik (skoro ako na Pionieri ) bol vpravo,pri nohách spolujazdca url http://lazo.czechian.net/obsluha%20a%20 ... a%20palivo
ale,mal zas nejpresnejší benzínomer zo všetkých áut,človek vedel presne na deci koľko má benzínu v nádrži url http://lazo.czechian.net/obsluha%20a%20 ... ho%20stavu
Proste na svoju dobu to bolo super mini vozítko,ale tá doba je už nenávratne preč.No,a čo mal navrch aj pred škodovkami,či žigulákmi- ktoré z nich malo batožinový priestor o objeme 415 l To zahanbí aj mnohé súčasné sedany,a kombík mal po sklopení až 1400l.
ale,mal zas nejpresnejší benzínomer zo všetkých áut,človek vedel presne na deci koľko má benzínu v nádrži url http://lazo.czechian.net/obsluha%20a%20 ... ho%20stavu
Proste na svoju dobu to bolo super mini vozítko,ale tá doba je už nenávratne preč.No,a čo mal navrch aj pred škodovkami,či žigulákmi- ktoré z nich malo batožinový priestor o objeme 415 l To zahanbí aj mnohé súčasné sedany,a kombík mal po sklopení až 1400l.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
No,dámy a páni ! matiz0.8 sa nám urazil... ajajajaaaaaaj
To matiz0.8-prečo si si nevymazal rovno všetky tvoje príspevky ?! Súvisí to s nejakým tvojím predsavzatím do nového roka ????
To Robert :-mal som tušáka,že z toho bude "zle"...(aj som to sem chcel napísať,ale radšej som to nechal tak )
To matiz0.8-prečo si si nevymazal rovno všetky tvoje príspevky ?! Súvisí to s nejakým tvojím predsavzatím do nového roka ????
To Robert :-mal som tušáka,že z toho bude "zle"...(aj som to sem chcel napísať,ale radšej som to nechal tak )
Naposledy upravil(a) Muco dne sob led 05, 2008 10:55, celkem upraveno 1 x.
Asi nevydržel Robertovo škádlení - kdo to ví - tak si odpoví že Robert je známá firma a ví, jak má koho řádně oslovit - a někdo holt nemá rád tento druh diskuze.
Protože diskutovat neznamená z druhého si dělat srandu.
Někdo chápe a někdo né. Viď Roberte
Protože diskutovat neznamená z druhého si dělat srandu.
Někdo chápe a někdo né. Viď Roberte
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele ten kdo má kapotu na Maťovi v čiernom tak toho treba brať a keď to dakdo neunesie tak má smolu já si nemyslím že Robo tu dakoho až tak velmi urážal veď mačkovanie je tu stále a keď človek nemá náladu tak proste sa nezapojí ale keď už hej treba rátať zo všetkým Zoberme si Hanzyho -občas by som ho aj zabil ale bez neho si to tu neviem predstaviť
Třeba nám to matíz08 vysvětlí. Vždyť já jsem také odmazal nedávno nějaké ty mé příspěvky. A mezi námi, když jsem je potom četl střízliv - konstatuji , že ten alkohol je svinstvo - ale dobré.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
- Hanzy
Ja si taky vsiml jak napsal a pak to maznul a chtel jsem pisnout ale radeji jsem nepsal bo bych zas dostal kartac...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa zdá,že Matiz0.8 to berie trochu moc osobne,na štipľavú narážku,treba rnajmenej rovnako štipľavo odpovedať a život ide ďalej,nemám dojem,že by tu na neho vyslovene útočil. Kedysi sme mali kolegi,volal sa pán V., aten hneď všetko vzťahoval na seba,tak sme s ostatnými kolegami vymysleli terminus-technikus na takých ľudí, že V.-ujú,samozrejme s celým menom,ale nebudem to tu citovať,lebo možno sú tu medzi nami aj nositelia tohopriezviska,jedná sa o na Slovensku dosť časté,a nemajú s tým pánom nič s poločné okrem priezviska (pŘíjmení),ale pr niektorých príspevkoch Matiza0.8 som si povedal,že V.-uje .No o čo by bolo lepšie,keby Hanzymu na tie poznámky o tom prečítaní si bol napísal niečo v štýle "...keby si mi to nepovedal,normálne umrem v nevedomosti... "Ja si osobne nemyslím,že by sa ho tu snažil niekto vyslovene zhodiť,či nebodaj uraziť. Fakt,bez urážky,asi nejaký súkmeňovec pána V.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Re: Pneu
Myslíte že nové pneu vzhledem k pokročilé technologii umožňují vyšší vyšší tlak? Přijde mi že ten předepsaný je srašně málo...
Matiz Hatchback 1998
Powerisery fungujou i bez ropy. Takže sedmimílové boty do každé rodiny :-)
Powerisery fungujou i bez ropy. Takže sedmimílové boty do každé rodiny :-)