-------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20

Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010

Moderátor: Blue Lanos
Minule mi to mechanik v servise vravel,že tot platí pre jednotkový MAtiz,pri dvojkovom je samotná demontáž reflektora oveľa komplikovanejšiaV.Brousek píše:Vazoune pohodlnější je vyndat světlo, ale musíš to mít natrénované. Na silnici se to fakt dělá blbě. A nakonec jen technická připomínka, veškeré pojmy nalevo, napravo se berou podle směru jízdy
---------------------------Vojta píše:Nevím jak kdo, ale já s výměnou H4 nemám problém. Sice tam moc místa není, ale pro mě je to práce max. na 5 minut
---------------------------Rado77 píše:Matizek a ziarovky je tazka pohoda. Napr. na Megane II sa na to ide cez dvierka v plaste podbehu, takze nadvihnut, zhodit koleso, otvorit dvierka, a v zasade naslepo nahmatat - minimum miesta, akurat tak na 1 ruku. Druha sanca je len demontaz celeho svetlometu, ale to zase musi ist predny naraznik dole, odpojit hmlovkyTakze na vymenu ziarovky Matiz sa neda stazovat
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |