No Pavle - je to vcelku průser myslím cenovej - dokáži se dostat se slevou těsně pod 40 000,- s dph...Ale musím uznat že co mám z5tnou vazbu od zákazníků - tak si je moc pochvalují... Taky jde o to jaký přesně olej tam liješ.. není olej jako olej - úplně ideální je čistý olej bez karbonu a všech těch přísad tzn hydraulika -- transformátorovej -- potravinářskej - prostě takovej olej co není zanešený a ten co je tak odstředit.palikx píše:vlado nasadil jsi mi brouka do hlavy a dnes jsem tam varil roxory(nebo jak se to jmenuje)ale jen par jelikoz je nemam.na nektere casti jsem dal prkna.
ty volne plochy jsou metr ctverecni a vetsinu jsem jich zmensil na polovinu tak uvidime dnes jak to dopadne jelikoz snezi.
no kamna mam zatim na drevo ale nema smysl je tam davat![]()
co stoji kamna na vyjetej olej jirko?
Ty firmy co tyhle kamna kupují dávají olej "jakoby" ekologicky zlikvidovat /jde o to aby měli první papír o ekolikvidaci/ a pak nadále ta firma jim ho odstředí nebo vyčistí a berou ho zpět... a tím topí...
Ten jeden zákazník si spočítal že za ROK propálil v plynu 50 000,- tzn tenhle kotel už má zaplacenej.
Spotřeba kotle je cca 3,5l /hod když si vezmeš že vyhřeje 1000m3/h tak je to vcelku zadarmo...
Nebo koupit někde na aukru hořák a pak si na to udělat kotel.. někde jsem to tam viděl...a zbastlit si to .. ,ale .....
Samozřejmě můžeš koupit kotel někde v Jesenici za 25 000 je to samorobo na dvoře dělaný , ale to netopí a kouří - samý potíže a pak frajer co si to od něj koupil tě pošle ....
Nebo v zimě nedělat a počkat na jaro....