Příspěvek na garáž pro palikxe

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět

Přispěji na svépomocnou alianci dostora palikxe

Anketa končí za stř lis 18, 2009 16:33

1 přispěji 500 Kč
15
52%
2 přispěji 300 Kč
5
17%
3 přispěji 200 Kč
5
17%
4 nezajímá mi to, opravuji si sám
4
14%

Celkem hlasů: 29

J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Re: Příspěvek na garáž pro palikxe

Příspěvek od J.Bad »

palikx píše:vlado nasadil jsi mi brouka do hlavy a dnes jsem tam varil roxory(nebo jak se to jmenuje)ale jen par jelikoz je nemam.na nektere casti jsem dal prkna.
ty volne plochy jsou metr ctverecni a vetsinu jsem jich zmensil na polovinu tak uvidime dnes jak to dopadne jelikoz snezi.
no kamna mam zatim na drevo ale nema smysl je tam davat :D
co stoji kamna na vyjetej olej jirko?
No Pavle - je to vcelku průser myslím cenovej - dokáži se dostat se slevou těsně pod 40 000,- s dph...Ale musím uznat že co mám z5tnou vazbu od zákazníků - tak si je moc pochvalují... Taky jde o to jaký přesně olej tam liješ.. není olej jako olej - úplně ideální je čistý olej bez karbonu a všech těch přísad tzn hydraulika -- transformátorovej -- potravinářskej - prostě takovej olej co není zanešený a ten co je tak odstředit.
Ty firmy co tyhle kamna kupují dávají olej "jakoby" ekologicky zlikvidovat /jde o to aby měli první papír o ekolikvidaci/ a pak nadále ta firma jim ho odstředí nebo vyčistí a berou ho zpět... a tím topí...
Ten jeden zákazník si spočítal že za ROK propálil v plynu 50 000,- tzn tenhle kotel už má zaplacenej.
Spotřeba kotle je cca 3,5l /hod když si vezmeš že vyhřeje 1000m3/h tak je to vcelku zadarmo...
Nebo koupit někde na aukru hořák a pak si na to udělat kotel.. někde jsem to tam viděl...a zbastlit si to .. ,ale .....
Samozřejmě můžeš koupit kotel někde v Jesenici za 25 000 je to samorobo na dvoře dělaný , ale to netopí a kouří - samý potíže a pak frajer co si to od něj koupil tě pošle ....
Nebo v zimě nedělat a počkat na jaro....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no to je pro me asi o nicem.je to lakavy ale na to bych nevydelal ani za 5 let.a pokud by to jelo jen v zime obcas tak by se to nezaplatilo nikdy.
tak asi zustanu u dreva.nejdriv ale musi byt nejake zdi nebo steny ale ty zatim nejsou.bohuzel se letos uz k nicemu nedostanu tak hned prvni volnej den a jedu pro nejaky drivi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Docent II. »

J.Bad píše:Vláďo - tohle je v Praze -- tady sníh nepadá...
No hlavně tenhle týden ne :twisted: -P ...
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...no aby se neozval náš Docent, bohužel ale má pravdu

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

A já se zase o tom dozvim jako poslední. Proč si mi Pájo nic neřekl? Já tu moc po fóru nebrouzdám. Samo že bych přispěl.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Franto P. nevadí máš teď příležitost a nejenom ty ale všichni, kterým palikx opravuje, udělat tady další sbírku na kamna, já už jsem odepsaný dopředu ( tím neříkám, že nepřispěji naopak...), po tom co jsem si tady přečetl o mnou iniciovaných sbírkách na palikxe i když " bonusy " nám všem už dal dopředu a tak to defacto děláme sami pro sebe, v zimě se prostě nedá dělat...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

v pohode.
kazdy kdo mohl nebo chtel prispel moc to pomohlo a vysledek je ze uz je 3,5 x 6 metru velky pristresek s podlahou z betonovych panelu a se svetlem.
momentalni investice vychazi cca na 5500.(stresni krytina 4000,zelezne profily 880 rozbruska 500 a kotoucky 120)jeste bude posledni a to do oblozeni cele garaze aby se z pristresku stala garaz.po dlouhem zvazovani vsech variant to vypada na oblozeni drevenymi palubkami a ze vnitr bude nalepen polystyren.je to z duvodu estetickeho a zaroven tepelne izolacniho.jelikoz samotna prkna polozena vedle sebe stale lehce prosvitaji a profukuji.navic cena palubek za metr je relativne levna (cca 100kc za m2)a stale shanim levnejsi.oblozeni plechem je drahe-cca 150 za m2.celkova plocha je cca 38 m2
tak to jen pro stouraly a pro informace kde jsou vase penize.
Simson s 51
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo mne to hovor čo kolko stojí - naše kúrenie vyšlo na 600 € a steny (zatial nemáme vymalované) 800 € a to ješte chýba podlaha a dáký starší zdvihák no to už musí po týchto výdajoch počkať.Je strašné že ludia čo sa živia rukami a nenavštevujú sociálku musia takto hrdlačiť a zodrať sa aby alespon vyžili lebo pôžička nepripadá do úvahy lebo podla úradníkov naše príjmy nemajú dostatočné krytie.Ale aj tak sa snažíme lenže to poznáš gola sada,klúče,vrtačka,flexa,skrutkovače a hlavne silikón,skrutky a rôzné spony to je tiež čím dalej tým drahšie a tak neprestávam obdivovať ludí ako si Ty a môj kamarát že ješte fungujete lebo po tomto ješte odvody a si na tom horšie ako keby si bral podporu.
Tak nech sa Nám všem darí a vydržíme veď aj kríza raz skončí -i
Vojta

Příspěvek od Vojta »

-peha- píše: .....a dáký starší zdvihák.....
Bývalý kolega si za pár korun sehnal vyřazenou věž z vysokozdvižného vozíku, elektromotor a má ve stodole zdvihák jako hrom :) -i
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Poznám to už sme o tom tiež rozmýšlali -i
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Pavle nemusíš nám " normálním " skládat učty, kdo měl zájem viděl vše sám na vlastní oči a třeba pomohl, tím co uměl viz. Soukup P. ale hlavně za všechny nám " ušetřené " peníze za opravy u Tebe mohla už být ze " zlata " a bez Tvého hnutí prstem...

inu mějte se fajn

serpico
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Já k tomuto dodám jen to. Palikx nikoho nenutil,aby mu ty peníze poslal,takže nechápu,kdo do něj reje,za 2 kdyby si za peníze ode mne koupil něco jiného,tak je mi to jedno.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

ok uz to nechme byt.ja tu samozrejme napisu vyslednou sumu pro poradek.
navic je teoreticky mozne ze to cele budu muset predelat jelikoz se objevil vazny duvod
HEVER-u nas v praci se budou 2 menit a tak jsem o jeden pozadal.ted vedeni resi za kolik mi ho prodaji tak uvidime co vymysli.
jenze nesmim ublizit stromu ktery mi prekazi.
Simson s 51
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Tak jestli vše dobře dopadne a na 99.9 % dopadne,máme materiál na stěny. Byl jsem u známého truhláře a něco tam pro Palikxe má. To jen pro rejpaly,aby věděli,že se něco děje. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
dizl

Příspěvek od dizl »

:PP: Chlapi sem rád že takhle jedete. :PP: já se omlouvám ale rok sem byl uplně -P takže jsem ani nesledoval . ale už se dostávám do obrazu.
Na škarohlídi nekoukat :PP:
Odpovědět

Zpět na „Srazy“