No Pavle - je to vcelku průser myslím cenovej - dokáži se dostat se slevou těsně pod 40 000,- s dph...Ale musím uznat že co mám z5tnou vazbu od zákazníků - tak si je moc pochvalují... Taky jde o to jaký přesně olej tam liješ.. není olej jako olej - úplně ideální je čistý olej bez karbonu a všech těch přísad tzn hydraulika -- transformátorovej -- potravinářskej - prostě takovej olej co není zanešený a ten co je tak odstředit.palikx píše:vlado nasadil jsi mi brouka do hlavy a dnes jsem tam varil roxory(nebo jak se to jmenuje)ale jen par jelikoz je nemam.na nektere casti jsem dal prkna.
ty volne plochy jsou metr ctverecni a vetsinu jsem jich zmensil na polovinu tak uvidime dnes jak to dopadne jelikoz snezi.
no kamna mam zatim na drevo ale nema smysl je tam davat
co stoji kamna na vyjetej olej jirko?
Ty firmy co tyhle kamna kupují dávají olej "jakoby" ekologicky zlikvidovat /jde o to aby měli první papír o ekolikvidaci/ a pak nadále ta firma jim ho odstředí nebo vyčistí a berou ho zpět... a tím topí...
Ten jeden zákazník si spočítal že za ROK propálil v plynu 50 000,- tzn tenhle kotel už má zaplacenej.
Spotřeba kotle je cca 3,5l /hod když si vezmeš že vyhřeje 1000m3/h tak je to vcelku zadarmo...
Nebo koupit někde na aukru hořák a pak si na to udělat kotel.. někde jsem to tam viděl...a zbastlit si to .. ,ale .....
Samozřejmě můžeš koupit kotel někde v Jesenici za 25 000 je to samorobo na dvoře dělaný , ale to netopí a kouří - samý potíže a pak frajer co si to od něj koupil tě pošle ....
Nebo v zimě nedělat a počkat na jaro....