pokuta za hmlovky
Moderátor: Blue Lanos
- Hanzy
Maji se starat o to co maji,u nas a ne myslim jen u nas ale tam kde jsou zakazy vjezdu a stani tak jezdi v klidu policajti v civilu parkujou vsude kde se jim zachce a jezdi taky a taky mistni radoby smetanka mafie a spina mesta,chodi kolem toho a jsou z nich posrani a nic nedelaji.Pak je vidim porad vysedavat na pumpe na kavickach zadarmo si pujcovat casaky a cist atd.Pak se proberou zjisti ze se cely den flakali a nemaji vysledky pro sefa tak hura nekoho zbuzerovat a dat mu aspon za neco pokutu je to verbes!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
dik za odpoved hmlovky
vsetkym vam chcem podakovat za odpovede. dik koki
mozno je to tym ze ma chytily rovno za hranicov kontrolovali kamion asi ked sme v sengene nevedie koho uz by kontrolovali. inac ten isty policajt ma kontroloval na colnici este pre rokom vtedy som isiel s detmi do zoo ostrava a bol ocividne po vplyvom ..... ale pustil ma lebo som isiel s detmi len ne obciansky a nemal so ich v pase
- Hanzy
Ani ne to jen jak slysim o nesmyslne buzeraci tak me to namichne uz dopredu.Ja musim zaklepat na drevo dlouho me nikdo nesmyslne nebuzeroval a ti co naposledy tak na to neradi vzpominaj....Muco píše:Nemáš zač-koki
Kur.. Hanzy,ale si sa rozčertil... teba museli veeelmi nasr ..policajti
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- romishowski
Už se mi to taky párkrát stalo....Použiju dálkové světla a většinou dotyčný po 10 sekundách ví,která bije.Richard píše:No jet za expertem, co v noci svítí za sucha zadníma mlhovkama je taky "radost"
Daewoo Leganza CDX 2.0, /1999/, full výbava, vše ve stříbrné metalíze,bez tempomatu,Clarion DRX6575Rz, SKYPE: jironov
leganza
...to Hanzy máš radikální přístup ke složkám PČR a MP...no... nakonec s tebou souhlasím a dodávám u nás v Praze vyznamenali strážníka MP za to, že chytil zloděje ( autoradia a GPS ) no podle mě to je jeho pracovní náplň a jenom mi napadá...co kdyby se hodnotily pohyblivou složkou ve mzdě závislé na snižování a objasnění trestné činnosti...to samé pro dopravní policisty...zatím jsou jenom prodlouženou rukou pro výběr peněz do státní a nebo městké kasy a účel je mnohdy scestný ( prostě na oblíbeném místě vykáži svou činnost za celý den a pak jdu na kafe číst zadarmo časopisy )...odbočil jsem s tématu, ale je to reakce na Hanzyho příspěvek...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
Neviem no, policajna buzeracia je jedna vec (velmi pravdiva bohuzial), ale prave svietenie hmlovkami v noci len preto ze je noc nepovazujem za buzeraciu, hmlovky proste oslnuju (hmlovky nesvietia dole ale rovno, akurat su nizko pri zemi) a preto sa ani nesmu pouzivat ak nieje znizena viditelnost. Bodka Fertig
Taky se k tomu vyjádřím. Já jsem jeden z řidičů, co dostali pokutu za denní svícení v době asi tak dva měsíce před tím, než bylo svícení uzákoněno a povinné.
Policajt na mé protesty vytáhnul vyhlášku a prostě mě požádal, abych mu ukázal, na základě jakého § používám ve dne světla. Samozřejmě že jsem nebyl schopen mu to ukázat, tolerovalo se to, ale nebylo to povolené . On mě naopak ukázal pasáž o snížené viditelnosti, kdy že snížená viditelnost je a byl jsem v prd.. . Jeho otázka :" A pane řidiči , kdo že má pravdu?" mne odzbrojila. Faktem je, že mi to dal jen za 100. Myslím si dodnes, že ten polda dělal svou práci velmi dobře a byl vyjímečný.
Policajt na mé protesty vytáhnul vyhlášku a prostě mě požádal, abych mu ukázal, na základě jakého § používám ve dne světla. Samozřejmě že jsem nebyl schopen mu to ukázat, tolerovalo se to, ale nebylo to povolené . On mě naopak ukázal pasáž o snížené viditelnosti, kdy že snížená viditelnost je a byl jsem v prd.. . Jeho otázka :" A pane řidiči , kdo že má pravdu?" mne odzbrojila. Faktem je, že mi to dal jen za 100. Myslím si dodnes, že ten polda dělal svou práci velmi dobře a byl vyjímečný.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Re: pokuta za hmlovky
Hanzy,přední mlhovky oslnujou jako svina. Já bych to někdy těm dotyčnej vykopal. Fakt super,když jedeš večer a je mokrá silnice. Fakt bomba,když to má za tebou někdo rosvícený a tluče tě tim do zrcátek.Hanzy píše:Pozor jedna se o predni a ty nikoho neoslnujou nebot sviti do zeme a bral bych opet jako buzeraci a podle toho to s dotycnymi policisty posleze vyresil!!!Muco píše:Ano,pretože hmlovky sa môžu používať pri silnom snežení,v daždi a pri zníženej viditeľnosti(hmla,atd...). to,že je tma-resp.noc,neznamená,že je znížená viditeľnosť...Ono keď je "jasná" noc,tie hmlovky dosť oslňujú.Veď aj v predpovedi počasia hovoria,napr.: v noci bude oblačno,zamračené,alebo aj jasno
Peha,to je zasa tak trochu niečo iného-xenony...no, nieže by to bolo uplne o niečom inom,ale pri tých "klasických" hmlovkách je dosť nepríjemné a oslňujúce ísť za takým autom,ktoré má zapnuté hmlovky.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- Hanzy
Tak mozna ty tve hambaly co mas ty oslnovaly i za svetla,pokud jsou dobre serizene tak nikoho neoslnujou aspon me teda neoslnujou,hlavne ti co je nemaji si nejvic stezuji nebo je nemaji a tak proto brblaji...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Já jezdím hodně v noci a přední mlhovky (pokud jsou spravně seřízené) u protijedoucích mi nevadí ale zadní to je opravdu hodně nepříjemné a hlavně když prší to nevidíš vůbec nic. Zadní by se skutečně měli používat jen při mlze nebo sněžení.
Š120; Felicie combi 2x; Renault 19; Renault Thalia; Kia Shuma; Daewoo Evanda
Ještě bych přidal jízdu po dálnici vysokou rychlostí (tedy tou předepsanou ) za deště. To auto bez zaplých zadních mlhovek není v oblaku té vodní tříště vůbec vidětPEZ píše:Já jezdím hodně v noci a přední mlhovky (pokud jsou spravně seřízené) u protijedoucích mi nevadí ale zadní to je opravdu hodně nepříjemné a hlavně když prší to nevidíš vůbec nic. Zadní by se skutečně měli používat jen při mlze nebo sněžení.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502