pokuta za hmlovky
Moderátor: Blue Lanos
pokuta za hmlovky
ahojte dnes som skoro dostal 2000 za toze som svietil hmlovkami v noci. svietilsom preto ze som prechadzal ostrava cadca strasny usek znacenie rumunsko a cesty ukrajina. mozem dostat pokutu za to ze svietim hmlovkami v noci ked cestu nepoznam. dik
- Reklama
Re: pokuta za hmlovky
Ano,pretože hmlovky sa môžu používať pri silnom snežení,v daždi a pri zníženej viditeľnosti(hmla,atd...). to,že je tma-resp.noc,neznamená,že je znížená viditeľnosť...Ono keď je "jasná" noc,tie hmlovky dosť oslňujú.Veď aj v predpovedi počasia hovoria,napr.: v noci bude oblačno,zamračené,alebo aj jasno
Peha,to je zasa tak trochu niečo iného-xenony...no, nieže by to bolo uplne o niečom inom,ale pri tých "klasických" hmlovkách je dosť nepríjemné a oslňujúce ísť za takým autom,ktoré má zapnuté hmlovky.
Peha,to je zasa tak trochu niečo iného-xenony...no, nieže by to bolo uplne o niečom inom,ale pri tých "klasických" hmlovkách je dosť nepríjemné a oslňujúce ísť za takým autom,ktoré má zapnuté hmlovky.
No,od toho predsa sú dialkové
Viem,že si niekedy povie človek,že :...hlavne aby mňa videli,tak zapnem hmlovky...je to jasné,že to ludia myslia niekedy v dobrom,ale...policajti to bohužial musia brať tak,že hmlovky ak sú zapnuté inokedy,kedy by podľa zákona mali byť zapnuté,je porušovanie dopr,predpisov.To zasa im nemôžeme vyčítať-proste je to tak ...
...co je psáno,to je dáno...smola...
Viem,že si niekedy povie človek,že :...hlavne aby mňa videli,tak zapnem hmlovky...je to jasné,že to ludia myslia niekedy v dobrom,ale...policajti to bohužial musia brať tak,že hmlovky ak sú zapnuté inokedy,kedy by podľa zákona mali byť zapnuté,je porušovanie dopr,predpisov.To zasa im nemôžeme vyčítať-proste je to tak ...
...co je psáno,to je dáno...smola...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to tak že pokud nevidel a pomohol si prednými hmlovkami tak si nemyslím že až tak niekomu ublížil , jinak aj ja používam hmlovky len tak ako sa má ale pokud to dakomu fakt pomáhá to nehovorým o zadnej ale tak nech si posvietí jo viac oslnujú práve nedobre montované xenony a včera som narazil na dáky teréný voz a jeho xenony ma tak oslepili že som musel zastať a toho debila by som dal rovno za mreže lebo tie vysoké vozy šajnia priamo do očí
- Hanzy
Pozor jedna se o predni a ty nikoho neoslnujou nebot sviti do zeme a bral bych opet jako buzeraci a podle toho to s dotycnymi policisty posleze vyresil!!!Muco píše:Ano,pretože hmlovky sa môžu používať pri silnom snežení,v daždi a pri zníženej viditeľnosti(hmla,atd...). to,že je tma-resp.noc,neznamená,že je znížená viditeľnosť...Ono keď je "jasná" noc,tie hmlovky dosť oslňujú.Veď aj v predpovedi počasia hovoria,napr.: v noci bude oblačno,zamračené,alebo aj jasno
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy,neuhádaš to...pravidla jasne píšu,kedy môžeš mať zapnuté hmlovky a tam sa nerozlišuje,či predné,alebo zadné.Proste-ak natrafíš na takého policajta,zbytočne sa s ním budeš hádať
- Hanzy
Ja se s nim hadat taky nebudu to neee ale vyzadam si jeho cislo a nasledne si zjistim totoznost a bude s nim zahajeno exekucni rizeni...Muco píše:Hanzy,neuhádaš to...pravidla jasne píšu,kedy môžeš mať zapnuté hmlovky a tam sa nerozlišuje,či predné,alebo zadné.Proste-ak natrafíš na takého policajta,zbytočne sa s ním budeš hádať
Je rozdil mezi resenim prestupku a buzeraci a to se ho taky jen zeptam jestli je to prestupek proti zdravemu rozumu nebo jen buzerace ze to nejaky matlal napsal a je to i tak nesmysl jako spousta dalsich v silnicnich zakonech a pravidleh.Ne vse co je uzakonene je dobre a ma spolecne se zdravym rozumem takze asi tak nejak moj nazor na vec...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Môže to byť hoci 4x postavené na hlavu,ale toho policajta ťažko budú "stíhať" za to,že hájil zákon -nemajú ho prečo "potrestať",lebo postupoval v zmysle zákona a tam veškerá logika alebo ne-logika končí a ty sa môžeš hoci aj poskladať do kocky...
Naposledy upravil(a) Muco dne sob led 12, 2008 22:17, celkem upraveno 1 x.
- Hanzy
Oni ne ale muj zakon ho potresta i z uroky....
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG