pokuta za hmlovky

Moderátor: Blue Lanos

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Maji se starat o to co maji,u nas a ne myslim jen u nas ale tam kde jsou zakazy vjezdu a stani tak jezdi v klidu policajti v civilu parkujou vsude kde se jim zachce a jezdi taky a taky mistni radoby smetanka mafie a spina mesta,chodi kolem toho a jsou z nich posrani a nic nedelaji.Pak je vidim porad vysedavat na pumpe na kavickach zadarmo si pujcovat casaky a cist atd.Pak se proberou zjisti ze se cely den flakali a nemaji vysledky pro sefa tak hura nekoho zbuzerovat a dat mu aspon za neco pokutu je to verbes!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Reklama

koki

dik za odpoved hmlovky

Příspěvek od koki »

vsetkym vam chcem podakovat za odpovede. dik koki
Muco

Příspěvek od Muco »

Nemáš zač-koki ;) ;) ;)

:lol: :lol: :lol: Kur.. Hanzy,ale si sa rozčertil... :evil: :evil: :evil: teba museli veeelmi nasr ..policajti :twisted: :twisted: :twisted:
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
koki

Příspěvek od koki »

mozno je to tym ze ma chytily rovno za hranicov kontrolovali kamion asi ked sme v sengene nevedie koho uz by kontrolovali. inac ten isty policajt ma kontroloval na colnici este pre rokom vtedy som isiel s detmi do zoo ostrava a bol ocividne po vplyvom ..... ale pustil ma lebo som isiel s detmi len ne obciansky a nemal so ich v pase :D
Muco

Příspěvek od Muco »

A on si ťa zapamätal :lol: :lol: :lol: :lol: -vidíš,vidíš :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:
Obrázek
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Muco píše:Nemáš zač-koki ;) ;) ;)

:lol: :lol: :lol: Kur.. Hanzy,ale si sa rozčertil... :evil: :evil: :evil: teba museli veeelmi nasr ..policajti :twisted: :twisted: :twisted:
Ani ne to jen jak slysim o nesmyslne buzeraci tak me to namichne uz dopredu.Ja musim zaklepat na drevo dlouho me nikdo nesmyslne nebuzeroval a ti co naposledy tak na to neradi vzpominaj.... :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
romishowski

Příspěvek od romishowski »

Richard píše:No jet za expertem, co v noci svítí za sucha zadníma mlhovkama je taky "radost" :roll: :roll: :roll:
Už se mi to taky párkrát stalo....Použiju dálkové světla a většinou dotyčný po 10 sekundách ví,která bije. :lol:
Daewoo Leganza CDX 2.0, /1999/, full výbava, vše ve stříbrné metalíze,bez tempomatu,Clarion DRX6575Rz, SKYPE: jironov
Serpico

leganza

Příspěvek od Serpico »

...to Hanzy máš radikální přístup ke složkám PČR a MP...no... nakonec s tebou souhlasím a dodávám u nás v Praze vyznamenali strážníka MP za to, že chytil zloděje ( autoradia a GPS ) no podle mě to je jeho pracovní náplň a jenom mi napadá...co kdyby se hodnotily pohyblivou složkou ve mzdě závislé na snižování a objasnění trestné činnosti...to samé pro dopravní policisty...zatím jsou jenom prodlouženou rukou pro výběr peněz do státní a nebo městké kasy a účel je mnohdy scestný ( prostě na oblíbeném místě vykáži svou činnost za celý den a pak jdu na kafe číst zadarmo časopisy )...odbočil jsem s tématu, ale je to reakce na Hanzyho příspěvek...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
phalanx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phalanx »

Neviem no, policajna buzeracia je jedna vec (velmi pravdiva bohuzial), ale prave svietenie hmlovkami v noci len preto ze je noc nepovazujem za buzeraciu, hmlovky proste oslnuju (hmlovky nesvietia dole ale rovno, akurat su nizko pri zemi) a preto sa ani nesmu pouzivat ak nieje znizena viditelnost. Bodka Fertig :twisted:
Honda Accord 1997 2.0 96kW Obrázek
Ford Mondeo 2004 96kW TDCI - to keď zneužívam otcove :)
EX: Espero 1.5 66kW, Leganza 2.0 98kW - obe bývalé rodinné
Hynek

Příspěvek od Hynek »

Taky se k tomu vyjádřím. Já jsem jeden z řidičů, co dostali pokutu za denní svícení v době asi tak dva měsíce před tím, než bylo svícení uzákoněno a povinné.
Policajt na mé protesty vytáhnul vyhlášku a prostě mě požádal, abych mu ukázal, na základě jakého § používám ve dne světla. Samozřejmě že jsem nebyl schopen mu to ukázat, tolerovalo se to, ale nebylo to povolené . On mě naopak ukázal pasáž o snížené viditelnosti, kdy že snížená viditelnost je a byl jsem v prd.. . Jeho otázka :" A pane řidiči , kdo že má pravdu?" mne odzbrojila. Faktem je, že mi to dal jen za 100. ;) Myslím si dodnes, že ten polda dělal svou práci velmi dobře a byl vyjímečný.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Re: pokuta za hmlovky

Příspěvek od Petr S. »

Hanzy píše:
Muco píše:Ano,pretože hmlovky sa môžu používať pri silnom snežení,v daždi a pri zníženej viditeľnosti(hmla,atd...). to,že je tma-resp.noc,neznamená,že je znížená viditeľnosť...Ono keď je "jasná" noc,tie hmlovky dosť oslňujú.Veď aj v predpovedi počasia hovoria,napr.: v noci bude oblačno,zamračené,alebo aj jasno ;) ;) ;) ;)

Peha,to je zasa tak trochu niečo iného-xenony...no, nieže by to bolo uplne o niečom inom,ale pri tých "klasických" hmlovkách je dosť nepríjemné a oslňujúce ísť za takým autom,ktoré má zapnuté hmlovky.
Pozor jedna se o predni a ty nikoho neoslnujou nebot sviti do zeme a bral bych opet jako buzeraci a podle toho to s dotycnymi policisty posleze vyresil!!!
Hanzy,přední mlhovky oslnujou jako svina. Já bych to někdy těm dotyčnej vykopal. Fakt super,když jedeš večer a je mokrá silnice. :( Fakt bomba,když to má za tebou někdo rosvícený a tluče tě tim do zrcátek.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Tak mozna ty tve hambaly co mas ty oslnovaly i za svetla,pokud jsou dobre serizene tak nikoho neoslnujou aspon me teda neoslnujou,hlavne ti co je nemaji si nejvic stezuji nebo je nemaji a tak proto brblaji... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Muco

Příspěvek od Muco »

Zasa ak to trochu logicky zoberieš,prečo by boli zakázané mať rozsvietené pri nezníženej viditelnosti,keby neoslnovali??? :? :?
P.S.-ja ich mám namontované od výroby :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázek
PEZ

Příspěvek od PEZ »

Já jezdím hodně v noci a přední mlhovky (pokud jsou spravně seřízené) u protijedoucích mi nevadí ale zadní to je opravdu hodně nepříjemné a hlavně když prší to nevidíš vůbec nic. Zadní by se skutečně měli používat jen při mlze nebo sněžení.
Š120; Felicie combi 2x; Renault 19; Renault Thalia; Kia Shuma; Daewoo Evanda
Richard

Příspěvek od Richard »

PEZ píše:Já jezdím hodně v noci a přední mlhovky (pokud jsou spravně seřízené) u protijedoucích mi nevadí ale zadní to je opravdu hodně nepříjemné a hlavně když prší to nevidíš vůbec nic. Zadní by se skutečně měli používat jen při mlze nebo sněžení.
Ještě bych přidal jízdu po dálnici vysokou rychlostí (tedy tou předepsanou :lol: :lol: ) za deště. To auto bez zaplých zadních mlhovek není v oblaku té vodní tříště vůbec vidět :!: :!:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“