Moderátor: Blue Lanos
Tomy636 píše:Nazdar chalani ... znak, strechu, difuzor som si lepil sam tak isto kapota a naraznik tam je ochranna ale transparentna folia ...znak neni problem nalepit staci ti len trocha folie fen alebo teplovzdusna pistol a za 10 minut to mas hotove s ostatnym je uz trosku viac prace....a so svetlami som velmi spokojny je tam xenon 5000K a co som bol prekvany je na nich vyrazeny znak GM cize niesu z ciny lebo s cinskymi svetlami nie ja ale kamarati co to maju na inych autach vobec niesu spokojny ....80% svetelnych lucov svieti vselikde po lukach , stromoch , alebo oprotiiducim do oci
...u tychto je to super čočka krasne lomi svetlo na cestu presne tak ako ma cize viditelnost oproti povodnym svetlam mozem povedat kludne 80% navise samozrejme s tym xenonom ....pridavam este par foto led tunelov ktore v noci vyzeraju bozsky
Ahoj, také jsem chtěl nalakovat to spodní lízátko, ale nepovedlo se mi ho sundat. mohl bys nějak popsat, jak jsi ho sundal?Tomy636 píše:Konecne sa naslo trochu volneho casu tak som zase na niecom novom popracoval :
1, Demontaž predneho plastoveho lizatka a nastriekanie do farby
2, Nova zatmavovacia folia na prednych svetlometoch
3, Vymena reproduktorov za kvalitne dvojpasmove koaxialne repro od vyrobcu HERTZ
Tak snad sa vam budu upravy pacit zdravim vsetkych
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |