Tomy636 - CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
- Scorpion.11
Re: Tomy636 - CRUZE
Krásné auto, krásná barva až na ten přelepený kříž Jinak je to k nám pouhých 183Km
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Vsimol som si ze su tu odlisne nazory ohladom prelepenych znakov ale proste k autu ladenemu bordova cierna mi ta zlata tam nejako nesedela mozno pri inej farbe by to bolo lepsie
Chevrolet CRUZE 1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K
Taak a Cruzik pojde pekne dole Vogland suspensions strings - 30 mm
Chevrolet CRUZE 1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K
Vypada dobre. Cruze je docela dobry zaklad pro tuning. I ta velka kola tam vypadaji moc dobre, ale na fotce se mi zda, ze kola vyplnuji cele blatniky uz ted, tak abys to temi pruzinami nesnizil moc a nebrousil gumy o podbehy.
Ta foto je len ako vizia ako by som si to predstavoval a je upravena takze je tam este miesta dost
Tak to potom jo. Rikal jsem si, ze neni mozny, aby to se seriovym podvozkem a velkyma kolama sedelo takhle nizko, ale mam to otevreny jen na mobilu, tak poznam houbelec.
A cruzik je uz pekne dole ...co vy na to ?
Vyzera to zaujmavo
Urob niake video s par klučkami ako sa to sprava
Urob niake video s par klučkami ako sa to sprava
2.0 VCDI LT+ 2013
Konecne sa naslo trochu volneho casu tak som zase na niecom novom popracoval :
1, Demontaž predneho plastoveho lizatka a nastriekanie do farby
2, Nova zatmavovacia folia na prednych svetlometoch
3, Vymena reproduktorov za kvalitne dvojpasmove koaxialne repro od vyrobcu HERTZ
Tak snad sa vam budu upravy pacit zdravim vsetkych
3, Vymena reproduktorov za kvalitne dvojpasmove koaxialne repro od vyrobcu HERTZ
Hraju paradne
Tomy636 píše:Nazdar chalani ... znak, strechu, difuzor som si lepil sam tak isto kapota a naraznik tam je ochranna ale transparentna folia ...znak neni problem nalepit staci ti len trocha folie fen alebo teplovzdusna pistol a za 10 minut to mas hotove s ostatnym je uz trosku viac prace ....a so svetlami som velmi spokojny je tam xenon 5000K a co som bol prekvany je na nich vyrazeny znak GM cize niesu z ciny lebo s cinskymi svetlami nie ja ale kamarati co to maju na inych autach vobec niesu spokojny ....80% svetelnych lucov svieti vselikde po lukach , stromoch , alebo oprotiiducim do oci ...u tychto je to super čočka krasne lomi svetlo na cestu presne tak ako ma cize viditelnost oproti povodnym svetlam mozem povedat kludne 80% navise samozrejme s tym xenonom ....pridavam este par foto led tunelov ktore v noci vyzeraju bozsky
2.0 VCDI LT+ 2013
No mas pravdu mal ....ale neboli nejako peniaze na foliu ani cas sa s tym babrat ani niekto kto by mi s tym pomohol kedze som to este nerobil ....ale do buducna mozno pride aj to
Neboj.To zvladnes
No po financnej stranke je to horsie!Ceny tych folii nie su najlacnejsie.
Ale tie dvere Cruiza su dobre.Tie sa ti budu dobre robit.
No po financnej stranke je to horsie!Ceny tych folii nie su najlacnejsie.
Ale tie dvere Cruiza su dobre.Tie sa ti budu dobre robit.
2.0 VCDI LT+ 2013
Ahoj, také jsem chtěl nalakovat to spodní lízátko, ale nepovedlo se mi ho sundat. mohl bys nějak popsat, jak jsi ho sundal?Tomy636 píše:Konecne sa naslo trochu volneho casu tak som zase na niecom novom popracoval :