Tomy636 - CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Tomy636 - CRUZE
Zdravim vsetkych .....uz davno som uvazoval nad tym pridat par fotiek mojho CRUZA tak tu je
Chevrolet CRUZE 1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K
- Reklama
Re: Tomy636 - CRUZE
Vitaj, máš to pekne spravené
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Čau, vítám tě též. Píšeš MAD Interier, dej teda i nějakou fotku vnitřku .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
no naozaj mas to pekne ...
MAD robi neskutocne potahy na sedadla ... ale ta cena mna osobne dost odradza ...
tie svetla su bohovske !
MAD robi neskutocne potahy na sedadla ... ale ta cena mna osobne dost odradza ...
tie svetla su bohovske !
Já mám taky potahy MAD i stejnou látku na přístrojovce. Cena i s látkou navíc 5776,- Kč. Jsou super a stálo to za to.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
tak toto je velmi pekny a vkusný exemplar
gratulujem a vitaj medzi nami
gratulujem a vitaj medzi nami
2011 Cruze HB 1,8 LTZ Silver Metalic + LPG Technology Gas/V-Lube
Diky chlapci momentalne som v skole ale ako nahle pridem domov tak spravim este par fotiek momentalne pilne studujem .....a diky za mile privitanie .....
Chevrolet CRUZE 1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K
-
Ahoj jo super kára, taky jak jinak. chtěl jsem se zeptat na tvůj černý znak. To je nalepená folie? To sis dělal sám? Uvažuju o tom díky za odpo měj se. Mnoho štastných kilometrů.
Dikas Petr
Dikas Petr
Chevrolet CRUZE LS 1.6 94kw 2010
Nazdárek,
fakt pěkný kousek. Přední světla paráda. Jaká je s nima viditelnost a nemáš náhodou fotku jen s led páskama?
Petronelek....zkus ebay asi dva doláče:), nebo si vystřihni z folie no problém. Jen to má dnes každej. V každém případě já jsem zastáncem zlaté, protože tak poznáš chevyho i na dálku:)
fakt pěkný kousek. Přední světla paráda. Jaká je s nima viditelnost a nemáš náhodou fotku jen s led páskama?
Petronelek....zkus ebay asi dva doláče:), nebo si vystřihni z folie no problém. Jen to má dnes každej. V každém případě já jsem zastáncem zlaté, protože tak poznáš chevyho i na dálku:)
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
Kares, čoskoro tu budeme s pôvodnými znakmi v menšine, akosi tie prelepené pribúdajú
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Nazdar chalani ... znak, strechu, difuzor som si lepil sam tak isto kapota a naraznik tam je ochranna ale transparentna folia ...znak neni problem nalepit staci ti len trocha folie fen alebo teplovzdusna pistol a za 10 minut to mas hotove s ostatnym je uz trosku viac prace ....a so svetlami som velmi spokojny je tam xenon 5000K a co som bol prekvany je na nich vyrazeny znak GM cize niesu z ciny lebo s cinskymi svetlami nie ja ale kamarati co to maju na inych autach vobec niesu spokojny ....80% svetelnych lucov svieti vselikde po lukach , stromoch , alebo oprotiiducim do oci ...u tychto je to super čočka krasne lomi svetlo na cestu presne tak ako ma cize viditelnost oproti povodnym svetlam mozem povedat kludne 80% navise samozrejme s tym xenonom ....pridavam este par foto led tunelov ktore v noci vyzeraju bozsky
- Přílohy
-
- 1001537_10200167120607558_218891217_n.jpg (10.3 KiB) Zobrazeno 7470 x
-
- 532450_10200167121327576_2006084501_n.jpg (10.51 KiB) Zobrazeno 7470 x
Vítej. Krasavec
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Tak se pochlub ještě interiérem:)
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg