co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

me dnes potesila SMS z bazaru ze uz mam prodany auticko, ne to moje ale to co sem dovez z nemecka, tak miloshi dej ho taky do bazaru ja sem tam to svoje mel 12 dni :D :D :D
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Reklama

Miso29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miso29 »

dneska som konecne prisiel z nemocnice domov operacia dopadla dobre do ruky mi dali droty tak ma to este trochu boli v nemocnici bolo celkom fajn mal som na izbe telku aj dvd najhorsie bolo jedlo fujj ale inak som stastni ze som uz doma :)
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
milosh

Příspěvek od milosh »

Slavek píše:me dnes potesila SMS z bazaru ze uz mam prodany auticko, ne to moje ale to co sem dovez z nemecka, tak miloshi dej ho taky do bazaru ja sem tam to svoje mel 12 dni :D :D :D
a kolik si za nej chtel a kolik dali?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Docent

Příspěvek od Docent »

A co takhle "Hutím šrot, republice ocel" ;) ?
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Tak jsme zapařili se Zdeňkem Junákem alias Ambrožem z Četnických humoresek na srazu záložek ve Valticích
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
mino

Příspěvek od mino »

Mna teší že na amfíku cca 150m od nášho baraku má prave koncert skupina NO NAME. Nemusím ani platit vstupné a všetko vidím a aj počujem. :D
Škoda Roomster TSI
Miso29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miso29 »

mino píše:Mna teší že na amfíku cca 150m od nášho baraku má prave koncert skupina NO NAME. Nemusím ani platit vstupné a všetko vidím a aj počujem. :D
to mas fajn :lol: 8) :D
mino

Příspěvek od mino »

Aspoň niečo sa tu deje. Opravujem už dodialo. Ale bolo fajn zaspomínali sme si ako bolo na vysokoškolských majálesoch. Ešte chýbal DESMOD, Horkýže slíže (keď som ešte býval v Nitre KUKO bol môj sused) perfektný človek Janko Kuric... Škoda že sa to nevráti. :( :( :(
Škoda Roomster TSI
Miso29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miso29 »

mino píše:Aspoň niečo sa tu deje. Opravujem už dodialo. Ale bolo fajn zaspomínali sme si ako bolo na vysokoškolských majálesoch. Ešte chýbal DESMOD, Horkýže slíže (keď som ešte býval v Nitre KUKO bol môj sused) perfektný človek Janko Kuric... Škoda že sa to nevráti. :( :( :(
tak treba dakedy zaspominat sranda tu o barak vedla biva jano snopko ten humorista z deresu
mino

Příspěvek od mino »

To je pravda treba. Už aspoň to ked nič iné. :cry:
Škoda Roomster TSI
Richard

Příspěvek od Richard »

Mě potěšilo, že jsem vyreklamoval grafickou kartu ATI Radeon 9600 PRO (nešel TV-OUT) jinak OK - uznali to a dostal jsem taky ATI ale už X1600 PRO a TV OUT už maká a karta je taky podstatně lepší a rychlejší :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
mino

Příspěvek od mino »

Mne sa niečo podobné stalo pri napalovačke. Aspoň že ten vývoj ide dopredu. :lol:
Škoda Roomster TSI
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Dnes mě moc potěšilo, že se mi po skoro 10 měsících podařilo sehnat práci. V pondělí nastupuji. Finance nic moc - v Praze by za to ani nevstali z postele. Ale už alespoň nebudu odkázán na milodar v podobě podpory.
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Mně velice potěšilo, že i když o dva měsíce dřív a dost komplikovaně, tak přece jenom se mi předevčírem narodil synovec Jakub a díkybohu dejchá...a dokonce i řve :D Docela jsme si celá rodina oddechli, protože to s ním jednu chvíli vypadalo nahnutě, ale vše se v dobré obrátilo... :D Takže teď jedu okamžitě za bráchou do Prahy podívat se na budoucnost naší rodiny :lol:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Docent

Příspěvek od Docent »

Vojta píše:Dnes mě moc potěšilo, že se mi po skoro 10 měsících podařilo sehnat práci. V pondělí nastupuji. Finance nic moc - v Praze by za to ani nevstali z postele. Ale už alespoň nebudu odkázán na milodar v podobě podpory.
Tak držím palce, Vojto, ráno do práce pravou nohou ;) . BTW chlápek z Jeseníku u nás dělá energetika, domů jezdí akorát na weekendy...
Odpovědět

Zpět na „POKEC“