co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
me dnes potesila SMS z bazaru ze uz mam prodany auticko, ne to moje ale to co sem dovez z nemecka, tak miloshi dej ho taky do bazaru ja sem tam to svoje mel 12 dni
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Reklama
- Miso29
- Kontaktovat uživatele:
dneska som konecne prisiel z nemocnice domov operacia dopadla dobre do ruky mi dali droty tak ma to este trochu boli v nemocnici bolo celkom fajn mal som na izbe telku aj dvd najhorsie bolo jedlo fujj ale inak som stastni ze som uz doma
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
a kolik si za nej chtel a kolik dali?Slavek píše:me dnes potesila SMS z bazaru ze uz mam prodany auticko, ne to moje ale to co sem dovez z nemecka, tak miloshi dej ho taky do bazaru ja sem tam to svoje mel 12 dni
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Miso29
- Kontaktovat uživatele:
tak treba dakedy zaspominat sranda tu o barak vedla biva jano snopko ten humorista z deresumino píše:Aspoň niečo sa tu deje. Opravujem už dodialo. Ale bolo fajn zaspomínali sme si ako bolo na vysokoškolských majálesoch. Ešte chýbal DESMOD, Horkýže slíže (keď som ešte býval v Nitre KUKO bol môj sused) perfektný človek Janko Kuric... Škoda že sa to nevráti.
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
Mě potěšilo, že jsem vyreklamoval grafickou kartu ATI Radeon 9600 PRO (nešel TV-OUT) jinak OK - uznali to a dostal jsem taky ATI ale už X1600 PRO a TV OUT už maká a karta je taky podstatně lepší a rychlejší
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Mně velice potěšilo, že i když o dva měsíce dřív a dost komplikovaně, tak přece jenom se mi předevčírem narodil synovec Jakub a díkybohu dejchá...a dokonce i řve Docela jsme si celá rodina oddechli, protože to s ním jednu chvíli vypadalo nahnutě, ale vše se v dobré obrátilo... Takže teď jedu okamžitě za bráchou do Prahy podívat se na budoucnost naší rodiny
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Tak držím palce, Vojto, ráno do práce pravou nohou . BTW chlápek z Jeseníku u nás dělá energetika, domů jezdí akorát na weekendy...Vojta píše:Dnes mě moc potěšilo, že se mi po skoro 10 měsících podařilo sehnat práci. V pondělí nastupuji. Finance nic moc - v Praze by za to ani nevstali z postele. Ale už alespoň nebudu odkázán na milodar v podobě podpory.