Dovolenka kde ste boli Vy.
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
No ja na dovolenou zasadne letam, takze auto (dokonce ani Daewoo ) nema sanci... Prave jsem se vratil z Tuniska (BTW cekal me po navratu "drobny" teplotni rozdil minus 30 stupnu ), takze muzu akorat rict, ze jsem tam behem 2 dni par Daewoo vozidel potkal (1x bily Lanos 3D, 2x Nubira, tusim, ze i nejaka ta Nexia, a taky 1x zluty pasovy buldozer v pristavu hlavniho mesta).
Prekvapilo me ale, ze jsem za celou dobu nepotkal ANI JEDNU skodovku, to se mi jeste v zivote nikde jinde nestalo! Pritom VW kar tam bylo dost... Jako byvala francouzska kolonie tam samozrejme totalne prevladaji francouzska auta v poradi Renault, Peugeot a Citroen. Asi nejcastejsi tam je k videni Renault Thalia, ale tam se jmenuje Clio...
Prekvapilo me ale, ze jsem za celou dobu nepotkal ANI JEDNU skodovku, to se mi jeste v zivote nikde jinde nestalo! Pritom VW kar tam bylo dost... Jako byvala francouzska kolonie tam samozrejme totalne prevladaji francouzska auta v poradi Renault, Peugeot a Citroen. Asi nejcastejsi tam je k videni Renault Thalia, ale tam se jmenuje Clio...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
dovolenka
Tak včera som sa vrátil po 16dňoch z Bulharska mam aj nejake fajnove fotky tyie najbližšie pošlem. Cesta sez RO a BG v pohode ale nic extra ceny za služby a proviant mierne lacnejšie ako u nás. Ubytko 600Sk na noc v centre Primorska/vlastna kupelna WC a balkon. Prijemne prostredie ake som aj očakaval . Fotky dam ak budu spracovane. Tak zatial asi tolko
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Tohorocna dovolenka bola po dlhej dobe autom (manzelka nesmie lietadlom vzhladom k svojmu stavu (pekne okruhlemu bruskui ) ). Boli sme v Chorvatsku. Auticko nesklamalo, baterka vydrzala az domov, potom sa odporucala. Najazdene asi 1700 km. Najhorsie boli zapchy v Slovinsku, niekedy sa stalo aj hodinu bez pohnutia. 60 km trvalo viac, ako 3 hodiny Nemat klimu, tak sa v tom aute uprazime. Nazad to uz bolo podstatne lepsie.
Ak bude pekne pocasie, tak si to este zaciatkom septembra zopakujeme a pojdem pozriet nejake potopene lode na Istriu
Ak bude pekne pocasie, tak si to este zaciatkom septembra zopakujeme a pojdem pozriet nejake potopene lode na Istriu
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
neboj nie to co tebe
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já byl s mladou a Soptíkem minulý pondělí - středa na slovensku. byli jsme v Chalmovej v kempu. Pak jsme okoukli zámek a zoo v Bojnici a Oravskej hrad (vééélký zklamání). Cestou domu jsme se stavili na Buvhlově a o víkendu jsme byli na Karlštějně. Holt letošek trávim cestovánim po památkách a krásách našich vlasí. Zejtra ejdu na zámek do Hořovic a v pátek snad na Hlubokou. Ještě bych rád stihnul hornický muzeum v Příbrami (když už tam těch hafo járů bydlim) a zámky v Dobříši a březnici.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
..Tak ja som sa vratil prave z Milána mesta módy. Vyber padol na metropolu Lombardie iba koli cene letenky, sam som tam prezil najhorsie 3 mesiace svojho zivota Cena spiatocnej letenky bola 1800,- takze nebolo co riesit, zobrali sme sa 10ti a slo sa .... ubytko v milane sme nasli v sirsom centre aj s ranajkami za 22 "oiró" co je celkom dobrá ba az vynikajuca cena. V milane vseobecne okrem 2-3 pamiatok nieje co pozerat ale tuzbu po spoznávani niecoho noveho sme zapijali perfektnou spiskou slivkou a Sanbiterom (taliansky nealko aperitiv chutou a farbou podobny Campari). Ohladom vozoveho parku milanskeho .... MIlano riadi ekonomiku celeho talianska takze same manazerske znacky ...zvacsa nemecke. Skodoviek malo !!!!
Co ma prekvapilo: Spark sa tam predava ako Chevy Matiz a boli naozaj na kazdom kroku vo vsetkych farbach zvacsa aj s klimou. Nexia jedna, aj to rumunska, aj to z nej povyskakovali rumuni na stanici ked sli kradnut.
Bolo SUPER skoda ze uz sedim v praci
Co ma prekvapilo: Spark sa tam predava ako Chevy Matiz a boli naozaj na kazdom kroku vo vsetkych farbach zvacsa aj s klimou. Nexia jedna, aj to rumunska, aj to z nej povyskakovali rumuni na stanici ked sli kradnut.
Bolo SUPER skoda ze uz sedim v praci
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
- Blue Lanos
zoo v Bojnici ---- zoo v Bojniciach Citam, kdeze ste to boli ze ten zamek neznam a ono to Bojnice a Zoo. Inak je to asi 40km od nas.
http://www.cardomain.com/id/27101976
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
dyk já wim... u vás tie Bojnice, u nás Ta Bojnice. Podle vás jich máte víc, já tam našel tu Bojnici jenom jednuBlue Lanos píše: zoo v Bojnici ---- zoo v Bojniciach Citam, kdeze ste to boli ze ten zamek neznam a ono to Bojnice a Zoo. Inak je to asi 40km od nas.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Krtku , když jsi takovej cestovatel , zajeď se podívat ( a ostatní , aby to nebylo OT) na zámek a pivovar Dětenice , je tam stylová středověká krčma a tam se s tebou mazat nebudou , ne fakt je to super !!! Prohlídka zámku a pivovaru a asi 10 km od toho bydlí Jirka ( Řezník ) , tak jsem to spojil s návštěvou a nákupem pár kil klobásek ....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tak preco mate " zamek LEDNICE" ? Je ich viac? Ja som myslel ze je jeden. Podla tvojej teorie by ste mali mat "LEDNICI", ale tu asi mate uz v kuchyni, plnu piva, vsak?Krtek píše:dyk já wim... u vás tie Bojnice, u nás Ta Bojnice. Podle vás jich máte víc, já tam našel tu Bojnici jenom jednu
Nubira I 2.0 CDX, november 1998, tmavoseda metalyza, LPG
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Nevim to jistě ale já mu řikam zámek TA jedna Lednice. Nevim jak kdo ale až tam pojedu tak pojedu do TÝ Lednice.Siggi píše:Tak preco mate " zamek LEDNICE" ? Je ich viac? Ja som myslel ze je jeden. Podla tvojej teorie by ste mali mat "LEDNICI", ale tu asi mate uz v kuchyni, plnu piva, vsak?Krtek píše:dyk já wim... u vás tie Bojnice, u nás Ta Bojnice. Podle vás jich máte víc, já tam našel tu Bojnici jenom jednu
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram