Prekvapilo me ale, ze jsem za celou dobu nepotkal ANI JEDNU skodovku, to se mi jeste v zivote nikde jinde nestalo!

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
dyk já wim... u vás tie Bojnice, u nás Ta Bojnice. Podle vás jich máte víc, já tam našel tu Bojnici jenom jednuBlue Lanos píše:zoo v Bojnici ---- zoo v Bojniciach
Citam, kdeze ste to boli ze ten zamek neznam a ono to Bojnice a Zoo. Inak je to asi 40km od nas.
Tak preco mate " zamek LEDNICE" ? Je ich viac? Ja som myslel ze je jeden. Podla tvojej teorie by ste mali mat "LEDNICI", ale tu asi mate uz v kuchyni, plnu piva, vsak?Krtek píše:dyk já wim... u vás tie Bojnice, u nás Ta Bojnice. Podle vás jich máte víc, já tam našel tu Bojnici jenom jednu
Nevim to jistě ale já mu řikam zámek TA jedna Lednice. Nevim jak kdo ale až tam pojedu tak pojedu do TÝ Lednice.Siggi píše:Tak preco mate " zamek LEDNICE" ? Je ich viac? Ja som myslel ze je jeden. Podla tvojej teorie by ste mali mat "LEDNICI", ale tu asi mate uz v kuchyni, plnu piva, vsak?Krtek píše:dyk já wim... u vás tie Bojnice, u nás Ta Bojnice. Podle vás jich máte víc, já tam našel tu Bojnici jenom jednu![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |