pomooc! poradte mi! zkapina mi motor

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
neofun
Kontaktovat uživatele:

pomooc! poradte mi! zkapina mi motor

Příspěvek od neofun »

Cafte chalani..
zacal mi skapinat motor pri niskych otackach.. po chvilke ked nastartujem tak padnu otacky pod 900 az to postupne zdochne.. takisto ked idem z kopca. no hlavne pri volnobehu ked prsete klesnu otacky pod 2000 stupim na peda a auto zacne cukat a vobec neaxceleruje.. neviete co to moze byt?
moze to byt ze som natankoval nejaky zly benzin (vodnaty)? Akoby triska co vstrekuje benzin nedavkovala benzin.. Po chilke ked cerpadlo natankuje benzin (pri startovani) chvilku to ide a potom hned zacne zdochynat.. ked dupen ma pedal tak sa mi s tazkostami podari vytocit otacky a potom to zas nad 3000 drzi ale akonahle pustim plyn zas zdochyna.. proste sa neda na tom jazdit (zdochne na krizovatke a vzdy musim chvlku pockat ak to chcem znovu nakopnut) :(
Neviete mi poredit co to je?
Skusal som naliat do benzinu VOLFAVIN ak tam je daka voda aby to naviazal ale dako to nazabera...

prosim poradte co s tym?! :?:
biele espero 1.5 16V
Reklama

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..hmm palivovy filter..??
si menil..??

ked tak potom este zvyknu popraskat take "tie tenke kusky hadiciek"..
..alebo problem v zapalovanii, ...

..cez internet ti viacej nepoviem..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
blaho
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaho »

podľa toho ako to opisuješ, tak by som to tiež typoval na ucpany palivový filter. Za skúšku nič nedáš a ani veľa nestojí. cca 300,- Sk a vymeníš si to sám za 10 minút. A ak máš podozrenie, že si bral ešte aj nejaký zlý benzín, tak to kľudne môže byť on. Vymeň uvidíš. Pre zmenu môžeš pozrieť aj vzduchový v akom je stave.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

U nexie r.97 sel SILENE blbe povolit, tak bacha-vybav se alespon nejakym povolov. sprejem :roll:
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
kasma

Re: pomooc! poradte mi! zkapina mi motor

Příspěvek od kasma »

opt_neofun píše:Cafte chalani..
zacal mi skapinat motor pri niskych otackach.. po chvilke ked nastartujem tak padnu otacky pod 900 az to postupne zdochne.. takisto ked idem z kopca. no hlavne pri volnobehu ked prsete klesnu otacky pod 2000 stupim na peda a auto zacne cukat a vobec neaxceleruje.. neviete co to moze byt?
moze to byt ze som natankoval nejaky zly benzin (vodnaty)? Akoby triska co vstrekuje benzin nedavkovala benzin.. Po chilke ked cerpadlo natankuje benzin (pri startovani) chvilku to ide a potom hned zacne zdochynat.. ked dupen ma pedal tak sa mi s tazkostami podari vytocit otacky a potom to zas nad 3000 drzi ale akonahle pustim plyn zas zdochyna.. proste sa neda na tom jazdit (zdochne na krizovatke a vzdy musim chvlku pockat ak to chcem znovu nakopnut) :(
Neviete mi poredit co to je?
Skusal som naliat do benzinu VOLFAVIN ak tam je daka voda aby to naviazal ale dako to nazabera...

prosim poradte co s tym?! :?:
Kamarat moj toto iste som mal aj ja v zime. Tiez som sa dlho trapil tym cim to moze byt. Dva dni mi auto stalo pred domom lebo neslo ani nastartovat a ked chytilo tak ho zadusilo a po dvoch dnoch bez akehokolvek zasahu islo!!! Preto som ho rychlo zobral do servisu. Vycistili mi saciu klapku, lebo bola zasrata, dal som vymenit palivovy filter, skontrolovali mi hadice, a precistili krokovy motorcek. Vycistili aj nadrz.A teraz to ide...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
neofun
Kontaktovat uživatele:

no

Příspěvek od neofun »

filtre mam nove aj vymena oleja bola pred 1000km. neviem.. skusim prefuknut vzduchovy filter.. snad to je len tym benzinom.. a ak nie tak to zanesiem do servisu nech mi precistia cely plivovy system.. to bude ale asi dost masne co? heh
biele espero 1.5 16V
kasma

Re: no

Příspěvek od kasma »

opt_neofun píše:filtre mam nove aj vymena oleja bola pred 1000km. neviem.. skusim prefuknut vzduchovy filter.. snad to je len tym benzinom.. a ak nie tak to zanesiem do servisu nech mi precistia cely plivovy system.. to bude ale asi dost masne co? heh
Najmä si daj precistit tu saciu klapku, vymenit palivovy filter a precistit krokovy motorcek. Taktiez skontroluj hlavu rozdelovaca, sviecky, cievku...
Mna to kompletné prečistenie v servise stalo dakych tisic korun.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
blaho
Kontaktovat uživatele:

Re: no

Příspěvek od blaho »

opt_neofun píše:filtre mam nove aj vymena oleja bola pred 1000km. neviem.. skusim prefuknut vzduchovy filter.. snad to je len tym benzinom.. a ak nie tak to zanesiem do servisu nech mi precistia cely plivovy system.. to bude ale asi dost masne co? heh

Tak napríklad CAREX v BA hodinová sadzba 400,- Sk, takže podľa toho, ako sa s tým budú paprať a keď Ti nebudú nič meniť.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..no kable a svicky to nebudu.. (aj ked netvrdim ze su OK..)
..lebo to by sa tak nespravalo, ako sa to spraava..
..

..evidentne sa ten motor "dusi" ..alebo nema stavu...
..
jo a klapka je tu..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
ppp

Příspěvek od ppp »

Mne cez vikedn zacal nejako zhasinat motor, proste prestal tahat a musel som sliapat len ako na ekorely aby som sa niekam dostal. Tak som presrel vsetko co v motore bolo na nic som neprisiel, pokontroloval som konektory, ten na lambde som dokonca rozpojil a spojil a uz je to v poriadku :). Tak a teraz babo rad ktory konektor to bol. :)))
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no tohle je tezke ale zaklad muze byt v klapce to je pravda.filtr to nedela ani jeden.ve vyssich otackach to chce jeste vic benzinu nez na volnobech.
ted jsme ale meli zavadu podobnou a byl to podtlakovy regulator tlaku benzinu ve vstrikovaci liste (je to maly hribek na konci lišty a vede do ni podtlakova hadicka)vysledek prilis vysoky tlak paliva.ale nemusi to byt ono.zacnete krokovym motorkem a uvidi se.(odpojit baterku na 5 minut)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“