piskanie pri brzdeni+akceleracii
Moderátor: Blue Lanos
piskanie pri brzdeni+akceleracii
vsimol som si na mojom aute ale vlastne aj na vsetkych moznych inych autach roznych znaciek ze pri brzdeni ale aj pri rozbiehani cez tieto horucavy pocut piskajuci zvuk akoby od kolies. trva to tak 1 sekundu. vie niekto odkial to ide alebo co to sposobuje ? zeby kolesa+asfalt ? odstranovat to nemienim, robi to kazdemu, takze to bude nejaka fyzikalna zalezitost.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no ..
ked je taketo teplo.. tak pri rozbiehani trosku popiskuju pneumatiky..
..
a pri brzdeni to mozu byt brzdy..
alebo pneumatiky..
..mne sem tam pipiskuju brzdy..
..ale zopar razy na to slapnem..a piskot brrrzd je ta het..
ked je taketo teplo.. tak pri rozbiehani trosku popiskuju pneumatiky..
..
a pri brzdeni to mozu byt brzdy..
alebo pneumatiky..
..mne sem tam pipiskuju brzdy..
..ale zopar razy na to slapnem..a piskot brrrzd je ta het..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Na mojom Lanose jazdím šetrne, nezbadal som nič podobne. Mám nové gumy od apríla.
Na firemnom Kangoo mi pískajú aj v zákrute. Pri rozbehu na hladkom asfalte a pri brzdení vždy. Sú tam ročné Continentalky. Bude to podhustením a teplom. Musím to dnes nafúkať.
Na firemnom Kangoo mi pískajú aj v zákrute. Pri rozbehu na hladkom asfalte a pri brzdení vždy. Sú tam ročné Continentalky. Bude to podhustením a teplom. Musím to dnes nafúkať.
Lanos S 1.5 8V, r.v. 98, Sedan, bledozelená metalíza 43U, modré podsvietenie palubovky.
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=54
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=54
konecne prvy clovek co pochopil o co ideJIRKAToR píše:Joo, taky jsem si toho všim - pokaždé, když vyjíždím z domu a zároveň při tom zatáčím - původně jsem myslel, že jen moc šlapu plyn, ale začlo to tam dělat v těchle vedrech spoustě lidem. Tak na tom možná něco bude...
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- vado
- Kontaktovat uživatele:
No, bude to tym teplom. Pneu ma nizsiu prilnavost na povrch a trocha sa "smykne". A pri tom trochu zakvili. Najlepsie je to pocut napriklad v podzemnych garazach, kde je hladky povrch a pri zatacani to piska vzdy.
To, o com hovorili ostatni - asi mysleli na to, ze ked uvolnis brzdovy pedal, tak pocut pisknutie. To je od brzd, najviac na to trpia favority. Ale pocul som to skoro kazdej znacky.
To, o com hovorili ostatni - asi mysleli na to, ze ked uvolnis brzdovy pedal, tak pocut pisknutie. To je od brzd, najviac na to trpia favority. Ale pocul som to skoro kazdej znacky.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
ok dik, este jedna vec, asi by som to mal nechat pozret v servise, ale po vymene toho vlnovca mi auto zacalo robit nasledovne: ked na volnobehu pri stojacom aute zatazim elektriku viac ako treba a klesnu mi otacky na cca strelim len tak od buka 600 otacok tak zospodu auta mi nieco strasne drnci a mam pocit ze stale viac a viac. ale robi to od vymeny vlnovca (predtym to robilo o hodne tichsie, ale hodne) a mam aj pocit ze po jeho vymene je auto celkovo hlucnejsie ako mesiac pred vymenou. jasne, mal by som to nechat pozriet v servise, ale ja uz ziadnemu servisu neverim, lebo vzdy nieco odsrali, aj ked zatial sa k chybam stavali ustretovo. sam to pozriet nemam u koho.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Návrat k tematu
Jsem přesvědčený že,ne každému se některý dotaz ostatních zamlouvá,ale
do " volů " bychom si tu nadávat nemuseli a neměli - že ne " Viktore !!!
Zdravím všechny slušné foristy - také ste všeci kdysi začínali,no ne???
" Vazoun "
------------------------
Evidovaný člen MATIZ clubu - inv.čís. 20
do " volů " bychom si tu nadávat nemuseli a neměli - že ne " Viktore !!!
Zdravím všechny slušné foristy - také ste všeci kdysi začínali,no ne???
" Vazoun "
------------------------
Evidovaný člen MATIZ clubu - inv.čís. 20
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
jaj, som sa dobre nasmial po obede, diky a pome do prace
ja som pred tyzdnom dofukaval a nezda sa mi, zeby pistali, ale moc sa na to nesustredim, ale vypnem si cd, ked pojdem dnes z garaze von, aby som pocul ...
ja som pred tyzdnom dofukaval a nezda sa mi, zeby pistali, ale moc sa na to nesustredim, ale vypnem si cd, ked pojdem dnes z garaze von, aby som pocul ...
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback