Po roce zkušeností s kalosem - sedanem si i já dovolím zhodnotit tuto koupi.
Přechod z Felicie na Kalose byl provázen spoustou rozpaků. Hlavní zrady jsem viděl ve špatném výhledu přes A-sloupek, absence kontrolky osvětlení auta, slabý výkon motoru, nepřesné řazení a drobné nijance s technickými nedostatky(nedostatečné krytování , záslepka airbagu...apod.) . S těmi jsem vzhledem relativně nízké ceně vozu počítal. U "hlavních zrad" šlo jen o zvyk a nezajetý motor. Jen bych chtěl podotknout, že kontrolka osvětlení je zcela zbytečná, až syn mi vysvětlil, že se stačí podívat na značku ovladače světel

. V tom prvotním rozčilení mi to skutečně nedošlo a toto řešení považuji za dokonalejší , než kontrolka, protože tu ve slunci stejně není vidět.
Další závadou je, že ukazatel paliva postupně úplně spadne (rafika se opře o kolíček) a po ujetí asi 20km teprve začne svítit kontrolka paliva. Přesto i s rozsvícenou kontrolkou najedu cca asi 100km! Není zde tedy správně sladěný ukazatel s kontrolkou. Možná je i toto normální, v každém případě jde opět o zvyk.
Sečteno, podtrženo, s kalosem SPOKOJENOST
Ale..... zatím největší problém mám se servisem. Veškerá jejich činnost na mém vozidla ( domontáže při koupi a servisní prohlídka) byla provázena špatně odvedenou prací. Nechci zveřejňovat název tohoto servisu, protože prodejci i technici se chovali korektně a snaživě. Navíc v nejbližším okolí ( Brno) nemá Chevy zastoupení, tak raději pomlčím. V každém případě širší zastoupení této značky by určitě prospělo. Chevy holt doplácí na českou specifiku zvanou Škoda.
Přeji všem kalosáčkům a kalosačkám hodně štěstí a pohodu za volantem.