Je to výhodná kúpa?

Moderátor: Blue Lanos

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

..olové, tchýni na dovolenou neberu , a nemám rakev, ale box čtvercový , přesně na střechu Matize , vypadá to dobře ! Tak se mě nesnažte na...t.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Reklama

Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Hoď sem nějakou fotku jak to vypadá :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Jo a nenech se premlouvat... :lol:
zabijec

Příspěvek od zabijec »

Lotos111 píše:Jo a nenech se premlouvat... :lol:
Myslím že ve fotogalerii už jedna je, tedy hodně dlouho

https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=22

https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=109
Už bez Matesa
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Kluci , já mám z tý doby jen chemický fotky :lol: , ale ten první obrázek , to je přesně můj box , akorát si domysli Matize- modrý SE . Ta druhá fotka je Jozka z Turnova , ale to je větší box , tuším od Neumanna . Ten můj má 320 litrů .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Jj, vypadá to vcelku slušně :lol: :lol:
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

no, nevypada to zle, bude to prakticke, ale je to skoro stejne velke jako matejz... :D :D
Docent

Příspěvek od Docent »

Tomáš píše:..olové, tchýni na dovolenou neberu , a nemám rakev, ale box čtvercový , přesně na střechu Matize , vypadá to dobře ! Tak se mě nesnažte na...t.
Tomáši, co zas ta hrubka :roll: ?
Už jsem to tady jednou vysvětloval, marně, tak znovu :cry: :
Správně se píše TCHINĚ, neboť je to složeno ze slov TCHoř a svINĚ ;) . Alespoň u té mojí to platí asi tak na 189% :lol: .
mino

Příspěvek od mino »

Hlboká orba! :lol:
Škoda Roomster TSI
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Docent píše:
Tomáš píše:..olové, tchýni na dovolenou neberu , a nemám rakev, ale box čtvercový , přesně na střechu Matize , vypadá to dobře ! Tak se mě nesnažte na...t.
Tomáši, co zas ta hrubka :roll: ?
Už jsem to tady jednou vysvětloval, marně, tak znovu :cry: :
Správně se píše TCHINĚ, neboť je to složeno ze slov TCHoř a svINĚ ;) . Alespoň u té mojí to platí asi tak na 189% :lol: .
Zajímavé a poučné :lol: Naštěstí takovéto zkušenosti nemám ;)
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Fuj !

Příspěvek od Vazoun »

Br,fujtajbl - ještě že tyto stránky nečte,ta by Ti moc nefandila - vid ???
Zdravim vás všechny na foru,venku prší tak surfuji a bavím se :lol: "Vazoun" člen Matiz clubu č.20
:P :D :shock: :P
Bergman

Příspěvek od Bergman »

Docente,Docente absolutní nesouhlas s tvým vysvětlením slova "Tchýně".
Jak takovou hloupost můžeš vůbec napsat.Jsi přeci již dospělý chlap ? Nebo se mýlím ?
Vojta

Re: Je to výhodná kúpa?

Příspěvek od Vojta »

pebach píše:Zdravim vsetkych uzivatelov Matizov. Prosim Vas o radu. Uvazujem nad tym, ze by som kupil Matiza. Rok vyroby je 2003, 53 tis. km, motor 0,8. Cena 130 tis. Sk. Myslite si, ze je to dobra kupa? Nebudem lutovat? Cital som tu uz nejake clanky, aj pozitivne aj negativne, tak teraz fakt neviem, co urobit. Prosim Vas o radu! :idea:
Koupě Matýska je nejlepší, co můžeš udělat. Právě jsem se dočetl v Polském tisku, že brankář Liverpoolu Jerzy Dudek sice vlastní BMW a Porsche 911, ale když přijede do Polska, jezdí s MATÍZEM svých rodičů!!!
Docent

Příspěvek od Docent »

Bergman píše:Docente,Docente absolutní nesouhlas s tvým vysvětlením slova "Tchýně".
Jak takovou hloupost můžeš vůbec napsat.Jsi přeci již dospělý chlap ? Nebo se mýlím ?
No právě že jsem dospělej (i když manželka tvrdí, že mám nápady jako puberťák), takže ze mne hovoří zkušenost ;) .
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Každej má tchýni jakou si vybral .......... :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“