Je to výhodná kúpa?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Myslím že ve fotogalerii už jedna je, tedy hodně dlouhoLotos111 píše:Jo a nenech se premlouvat...
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=22
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=109
Už bez Matesa
Kluci , já mám z tý doby jen chemický fotky , ale ten první obrázek , to je přesně můj box , akorát si domysli Matize- modrý SE . Ta druhá fotka je Jozka z Turnova , ale to je větší box , tuším od Neumanna . Ten můj má 320 litrů .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tomáši, co zas ta hrubka ?Tomáš píše:..olové, tchýni na dovolenou neberu , a nemám rakev, ale box čtvercový , přesně na střechu Matize , vypadá to dobře ! Tak se mě nesnažte na...t.
Už jsem to tady jednou vysvětloval, marně, tak znovu :
Správně se píše TCHINĚ, neboť je to složeno ze slov TCHoř a svINĚ . Alespoň u té mojí to platí asi tak na 189% .
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé a poučné Naštěstí takovéto zkušenosti nemámDocent píše:Tomáši, co zas ta hrubka ?Tomáš píše:..olové, tchýni na dovolenou neberu , a nemám rakev, ale box čtvercový , přesně na střechu Matize , vypadá to dobře ! Tak se mě nesnažte na...t.
Už jsem to tady jednou vysvětloval, marně, tak znovu :
Správně se píše TCHINĚ, neboť je to složeno ze slov TCHoř a svINĚ . Alespoň u té mojí to platí asi tak na 189% .
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Re: Je to výhodná kúpa?
Koupě Matýska je nejlepší, co můžeš udělat. Právě jsem se dočetl v Polském tisku, že brankář Liverpoolu Jerzy Dudek sice vlastní BMW a Porsche 911, ale když přijede do Polska, jezdí s MATÍZEM svých rodičů!!!pebach píše:Zdravim vsetkych uzivatelov Matizov. Prosim Vas o radu. Uvazujem nad tym, ze by som kupil Matiza. Rok vyroby je 2003, 53 tis. km, motor 0,8. Cena 130 tis. Sk. Myslite si, ze je to dobra kupa? Nebudem lutovat? Cital som tu uz nejake clanky, aj pozitivne aj negativne, tak teraz fakt neviem, co urobit. Prosim Vas o radu!