To víš, že jo. A zlobně jsem se nemusel dívat, protože klučina byl šikovnej. Měl sterilní rukavice, vyvařený nástroje a bral si i rouškudjpsx píše:
A jak tě znám, tak jsi u toho pokuřoval a zlobně ses zadíval, když se nešetrně dotkli tvýho miláčka, že?
co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Pěkný dobrý večer Vánoce opravdu za 190
Nepotěšilo ale rozesmálo!
Nemám teď moc času ani na net. Předělávám něco na baráku a někdy toho mám plný kecky a na to mi soused řek: Že se na to navyprdneš je ti to zapotřebí? Podívej se do rodnýho listu a udělej si radši dřív vánoce:lol:
Ať nám jezdí a nezlobí
Nemám teď moc času ani na net. Předělávám něco na baráku a někdy toho mám plný kecky a na to mi soused řek: Že se na to navyprdneš je ti to zapotřebí? Podívej se do rodnýho listu a udělej si radši dřív vánoce:lol:
Ať nám jezdí a nezlobí
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
pocitejto k nadchazejicim svatkum je to min dni a taky nebude tak zimaTopol píše:Pěkný dobrý večer Vánoce opravdu za 190
Ať nám jezdí a nezlobí
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Spolupracovníkovo kamarád pořádal kdysi na chalupě australský Vánoce... Sjeli se se známýma 24. června, na zahradě ozdobili stromeček, připravili bramborový salát a kapra a po večeři na zahradě si pod tím stromečkem dávali dárečky... Sousedi z toho málem měli psotník .Topol píše:Podívej se do rodnýho listu a udělej si radši dřív vánoce:lol:
Nie, ešte som sa nezbláznil:-)))) Kamarát zháňa Peugeot 306 HDi hatchback a Nio tam bol tiež s niekym, kto zháňal auto.Docent píše:Copak, koukáš po cenách, za kolik prodáš Kalose :roll: ? Co ten MapFactor, zprovoznils to?
Jasné, MapFactor fungoval ako po masle. Síce hlasová navigácia je trochu horšia, ale dá sa podľa toho jazdiť v pohode. Ešte raz vďaka!
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Máš technickou?Máš...tak ať si trhnou nohou...oni nemají sebou lejstra, co všechno je povolený....Iveta píše:Dnes mě opravdu potěšilo, že jsem s mým ,,dejvíčkem" prošla technickou kontrolou. Musela jsem si sice vyslechnout spoustu připomínek k nárazníku, kolům a křídlu ale kápla jsem na pohodového chlapíka se kterým se dalo domluvit . Teď můžu jen doufat, že i policajti budou toleratní .
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.