co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Vojta

Příspěvek od Vojta »

djpsx píše:
A jak tě znám, tak jsi u toho pokuřoval :lol: a zlobně ses zadíval, když se nešetrně dotkli tvýho miláčka, že? :lol:
To víš, že jo. A zlobně jsem se nemusel dívat, protože klučina byl šikovnej. Měl sterilní rukavice, vyvařený nástroje a bral si i roušku :lol: :lol:
Reklama

Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný dobrý večer :D Vánoce opravdu za 190 :lol:
Nepotěšilo ale rozesmálo!
Nemám teď moc času ani na net. Předělávám něco na baráku a někdy toho mám plný kecky a na to mi soused řek: Že se na to navyprdneš je ti to zapotřebí? Podívej se do rodnýho listu a udělej si radši dřív vánoce:lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Vánoce jsou daleko, ale prázdniny jsou tady za 15 dní, tj. 11 pracovních! 8)
A kromě toho bude o víkendu napoleonská mlata v Mikulově, tak se přijeďte kuknout.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Habron

Příspěvek od Habron »

No já doufám, že s prvním prázdninovým dnem sem budu moci taky napsat, že mě potěšili zedníci, že mi stihli barák dostavět v termínu. Což mě je to celkem fuk, ale ženě se už moc nelíbí chodit do koupelny kolem pytlů s cementem a v obýváku mít skladiště.
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

Topol píše:Pěkný dobrý večer :D Vánoce opravdu za 190 :lol:
Nepotěšilo ale rozesmálo!
Nemám teď moc času ani na net. Předělávám něco na baráku a někdy toho mám plný kecky a na to mi soused řek: Že se na to navyprdneš je ti to zapotřebí? Podívej se do rodnýho listu a udělej si radši dřív vánoce:lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
pocitejto k nadchazejicim svatkum je to min dni a taky nebude tak zima :D
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Docent

Příspěvek od Docent »

Topol píše:Podívej se do rodnýho listu a udělej si radši dřív vánoce:lol:
Spolupracovníkovo kamarád pořádal kdysi na chalupě australský Vánoce... Sjeli se se známýma 24. června, na zahradě ozdobili stromeček, připravili bramborový salát a kapra a po večeři na zahradě si pod tím stromečkem dávali dárečky... Sousedi z toho málem měli psotník :lol: .
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

dnes ma potesili nove stierace za super cenu, sice asi dlho nevydrzia ale 1 sezonu hadam hej, stali ma v prepocte presne neuveritelnych 3,79 Sk za sadu !!! no a este som videl Ferrari 360 Modena, wow, volnobeh hadam 2000otacok a hukot jak slak :lol:
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Potešilo ma, že som sa dnes v autobazáre stretol s Niom.
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Pořádně jsem prostudoval techničák a zjistil, že mám 15" kola zapsaná nikoli v kolonce jim určených, ale v poznámce, kde už je tolik zápisů, že jsem to přehlédl.
Jinak bitva v Mikulově se celkem vydařila.
Docent

Příspěvek od Docent »

mipo píše:Potešilo ma, že som sa dnes v autobazáre stretol s Niom.
Copak, koukáš po cenách, za kolik prodáš Kalose :roll: ? Co ten MapFactor, zprovoznils to?
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Docent píše:Copak, koukáš po cenách, za kolik prodáš Kalose :roll: ? Co ten MapFactor, zprovoznils to?
Nie, ešte som sa nezbláznil:-)))) Kamarát zháňa Peugeot 306 HDi hatchback a Nio tam bol tiež s niekym, kto zháňal auto.
Jasné, MapFactor fungoval ako po masle. Síce hlasová navigácia je trochu horšia, ale dá sa podľa toho jazdiť v pohode. Ešte raz vďaka!
Oněgin

Příspěvek od Oněgin »

Zdá se, že v blízké době změním zaměstnavatele a polepším si (byť platově půjdu asi dolů).
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Potěšilo mě, že jsem dnes dal poslední zkoušku. Ale měl jsem to štěstí :lol: :lol: :lol:
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Iveta

Příspěvek od Iveta »

Dnes mě opravdu potěšilo, že jsem s mým ,,dejvíčkem" prošla technickou kontrolou. Musela jsem si sice vyslechnout spoustu připomínek k nárazníku, kolům a křídlu ale kápla jsem na pohodového chlapíka se kterým se dalo domluvit . Teď můžu jen doufat, že i policajti budou toleratní . :P :P
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Iveta píše:Dnes mě opravdu potěšilo, že jsem s mým ,,dejvíčkem" prošla technickou kontrolou. Musela jsem si sice vyslechnout spoustu připomínek k nárazníku, kolům a křídlu ale kápla jsem na pohodového chlapíka se kterým se dalo domluvit . Teď můžu jen doufat, že i policajti budou toleratní . :P :P
Máš technickou?Máš...tak ať si trhnou nohou...oni nemají sebou lejstra, co všechno je povolený....
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“