Je to výhodná kúpa?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Tak jo, dojel jsem s ním do Tater a zpátky a celkem v pohodě, po dálnici se nechá na úkor hluku mazat kolem 140km/h, ale ve stoupáních rychlost klesá tak na 110 km/h. Kdysi tu někdo psal že k nim do servisu jezdí Matiz kterej má přes 300 000km, tak asi něco vydrží. Spotřeba se pohybuje od 4,5 do 7 L/100km podle stylu jízdy. Ještě něco? Vlastní spokojenost: kdybych si chtěl znovu koupit auto této velikosti, klidně bych Matize zas koupil
Už bez Matesa
Matíz a delší trasy? Ondráš by Ti mohl povídat. Byl s ním až v Litvě (nebo Lotyšsku?), naposled v Itálii. A dokonce v něm spali dva. Co proti tomu je Blava - Praha nebo Blava-Košice?
Teď jsme byli na srazu v Polsku, tam jich jezdí kvanta a většina vyrobená kolem r. 1998-9. Jako nové. Já mám Matýska teprve dva roky (přesně na den) a nedám na něj dopustit.
Teď jsme byli na srazu v Polsku, tam jich jezdí kvanta a většina vyrobená kolem r. 1998-9. Jako nové. Já mám Matýska teprve dva roky (přesně na den) a nedám na něj dopustit.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Správná volba
Ano vážený kolego Matízkáři ze Slovenska - Docent ,Tě určitě správně
navedl na test, který Ti o uvažované koupi Matízka hodně napoví. Já osobně
mám Matize - začátkem Července 4 roky každým rokem jezdím nad Poprad
za sestrou a nikdy jsem neměl problém.Klidně si ho kup.U nás v bazarech
jsou k mání při najetých 50000km do 110000.-Kč
Neváhej, je to spolehlivé autíčko - " Vazoun " se severu Čech/Šluknovsko
navedl na test, který Ti o uvažované koupi Matízka hodně napoví. Já osobně
mám Matize - začátkem Července 4 roky každým rokem jezdím nad Poprad
za sestrou a nikdy jsem neměl problém.Klidně si ho kup.U nás v bazarech
jsou k mání při najetých 50000km do 110000.-Kč
Neváhej, je to spolehlivé autíčko - " Vazoun " se severu Čech/Šluknovsko
-
- Kontaktovat uživatele:
Já byl loni o prázdninách nejdál dokonce v Estonsku v Talinu. Váhal tehdy jestli si nezaplout do Helsinek, ale těch jsem si pak behem posledního 3/4 roku užil dost a dost - naposled minulý týden, bylo tam krásně. To už ovšem bylo letadlem.
Na druhé straně Evropy to byla třeba Bosna. Matiz nemá s polykáním kilometrů problémy. Jde tady spíše o to, zdali to zvládneš ty.
Na druhé straně Evropy to byla třeba Bosna. Matiz nemá s polykáním kilometrů problémy. Jde tady spíše o to, zdali to zvládneš ty.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Osobně jsem byl s Matízkem nejdále na Slovensku ( jedna cesta zhruba 500km ) a vše proběhlo naprosto bez problémů a na dálnici konstantně 130km/h
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Já 2x Chorvatsko , 1x Rakousko ( v zimě s lyžema) , 1x letní okruh Itálie Francie, Švícarsko, Rakousko. Největší vzdálenost byl ten letní puťák , 4500KM za týden. Nevím jak komu to sedne , ale mě se v Matizu cestuje pohodlně ( třeba v Unu mě bolely záda ), ale při takové dlouhé cestě časem začnete cítit nedostatek výkonu , obzvlášť na chorvatské dálnici jsou stoupání , kde jsem měl dokonce trojku ! ( byl jsem ale fest naloženej , s boxem )
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Ja som bol a Matizom tiež max. spokojný. V r.1998 som si kupil I a v 2002 Matiz II. Obidva boli bez závady len na tom prvom mi museli menit uzáver na chladiacu zmes-taký kus plastu a stálo to asi okolo 100 Sk. Pri tom druhom som menil zadné tlmiče asi pri 60 000 km ale ani sa nečudujem vzhľadom na naše cesty. Ináč max spokojnosť. Teraz jazdím Kalos a keby sme vpratali kočík do kufra tak ho ešte určite máme aj teraz. Ten 2-hý je u svokrovcov a behá Ok.Take dlhšie cesty jeden krát ročne 900 km v kuse.
Škoda Roomster TSI
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Matiz vs. Fabia ==========>>>>>>>>MATIZ!!!!
Tomáš: Matiz s boxem???? To bych se asi umlátil smíchy, kdybych tě viděl. Matízek takovej roztomilej a ještě k němu rakev:-)))))ALe je vidět, že šikovnej
Tomáš: Matiz s boxem???? To bych se asi umlátil smíchy, kdybych tě viděl. Matízek takovej roztomilej a ještě k němu rakev:-)))))ALe je vidět, že šikovnej
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Docent píše:A jak jinak bys chtěl vozit tchini na dovolenoudjpsx píše:Matízek takovej roztomilej a ještě k němu rakev:-)))))
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony