Je to výhodná kúpa?
Moderátor: Blue Lanos
Je to výhodná kúpa?
Zdravim vsetkych uzivatelov Matizov. Prosim Vas o radu. Uvazujem nad tym, ze by som kupil Matiza. Rok vyroby je 2003, 53 tis. km, motor 0,8. Cena 130 tis. Sk. Myslite si, ze je to dobra kupa? Nebudem lutovat? Cital som tu uz nejake clanky, aj pozitivne aj negativne, tak teraz fakt neviem, co urobit. Prosim Vas o radu!
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
zivotnost je taka ako sa o auto staras, ak sa budes vozit a nevtrazis ani korunu do servisovania auta tak holt cakaj ze vo veeelmi kratkwej dobe ti odide co bude moct a hadam aj to co nebude moct. zunamy nedal do udrzbyx auta za dva roky skoro nic, potom mu odisiel motor na nexii a to z nicoho nuic sa zastavil a bolo holt usetril
Viem, ze vsetko zavisi od sposobu jazdy, poctu ubehnutych km, ale ak by sa zobral nejaky priemer, ako dlho by mi mali vydrzat plechy, pokial mi zacnu hrdzaviet. Este som zabudol dodat. Auto je od prveho majitela, bolo tuknute pri najazde do garaze. Oprava bola vykonana v riadnom servise. Vzhladovo nie je nic poznat.
6 let je záruka na neprorezivění kastle . Já mám Matize 6 a kousek ( od nového) a nikde ani náznak , samozřejmě je oťukaný předek od kamínků, ale to je dané extrémě skloněnou kapotou , tomu se zabránit nedá
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..kamarat chodi na TICU 0.8 do "buuudy" a na s5 ( Budapest )..
..je to male auticko do mesta..
sem tam vybehnut za humnaa...
..
motor je v celku dobre prevedeny, jednoduchy..
..a viac ci menej nenarocny na udrzbu..
..aj ked Palikx sem tusim raz daval fotky "upadnuteho" ventilu,
a vyrazenej ojnice... ..ale to bol asi ojedinely pripad, a vada materialu, (kusu)
na tak male auto je tych 800ccm dost, sak som sa v Matize viezol 160km/h
...
Matizov II z 1.0l motorom som tu moc ani nevidel..
..je to male auticko do mesta..
sem tam vybehnut za humnaa...
..
motor je v celku dobre prevedeny, jednoduchy..
..a viac ci menej nenarocny na udrzbu..
..aj ked Palikx sem tusim raz daval fotky "upadnuteho" ventilu,
a vyrazenej ojnice... ..ale to bol asi ojedinely pripad, a vada materialu, (kusu)
na tak male auto je tych 800ccm dost, sak som sa v Matize viezol 160km/h
...
Matizov II z 1.0l motorom som tu moc ani nevidel..