i když už je to docela velkej sraz tak je celkem dobře řízenej a dá se říct bezpečnej
já tam pojedu v sobotu ráno a beru s sebou děti i klobásy a gril tak se kdyžtak stavte a nestydte se vzít si jednu

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Jeď.....Řezníkovi klobásky jsou the best!!!!! a ten tu akci nějak přežiješ:-))))JRD McLAREN píše:..hhmm...
Maam sa ist Pozret...![]()
Nemaam sa iiist Pozret ..
no nevim..Tomáš píše:Nevím , proč bych měl jet , ani jedno svoje auto nepovažuji za tuningové a ani žádný tuning neplánuji . Sejdeme se někde , kde si z nás nebudou dělat prdel , ne ? Jedinej náš zástupce , co znám ( dva ) jsou Ivan a Svobik .
OT: Řezník - Jirko , můžu si u tebe objednat 2 - 3 kilča klobásek ??, stavil bych se pro ně až pojedu do Turnova , dohodnem se přez SZ.
..to je fotka z montaaze... a nejde o kola..Tomáš píše:No hezký kola , půjčený , viď máš je na dvou šroubech![]()
Kola mám taky , i pár doplňků ( zadní kšilt , přední spojler ......) , ale furt to udržuju ve vzhledu sériovky , považuji to pouze za doplňky , tuning to není .
...no to aano..Tomáš píše:Já ti rozumím , na Nubiře mám vzadu bubny a Nubira 2.0 L má kotouče , takže je vlastně tuningová![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |