TUNING SRAZ MILOVICE
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
TUNING SRAZ MILOVICE
tak pánové a dámy kdo z vás pojede.je to 17.06 2006
i když už je to docela velkej sraz tak je celkem dobře řízenej a dá se říct bezpečnej
já tam pojedu v sobotu ráno a beru s sebou děti i klobásy a gril tak se kdyžtak stavte a nestydte se vzít si jednu
i když už je to docela velkej sraz tak je celkem dobře řízenej a dá se říct bezpečnej
já tam pojedu v sobotu ráno a beru s sebou děti i klobásy a gril tak se kdyžtak stavte a nestydte se vzít si jednu
ŘEZNÍK
- Reklama
Abys nejel kdyz to mas za barakem
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Jeď.....Řezníkovi klobásky jsou the best!!!!! a ten tu akci nějak přežiješ:-))))JRD McLAREN píše:..hhmm...
Maam sa ist Pozret...
Nemaam sa iiist Pozret ..
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Nevím , proč bych měl jet , ani jedno svoje auto nepovažuji za tuningové a ani žádný tuning neplánuji . Sejdeme se někde , kde si z nás nebudou dělat prdel , ne ? Jedinej náš zástupce , co znám ( dva ) jsou Ivan a Svobik .
OT: Řezník - Jirko , můžu si u tebe objednat 2 - 3 kilča klobásek ??, stavil bych se pro ně až pojedu do Turnova , dohodnem se přez SZ.
OT: Řezník - Jirko , můžu si u tebe objednat 2 - 3 kilča klobásek ??, stavil bych se pro ně až pojedu do Turnova , dohodnem se přez SZ.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no nevim..Tomáš píše:Nevím , proč bych měl jet , ani jedno svoje auto nepovažuji za tuningové a ani žádný tuning neplánuji . Sejdeme se někde , kde si z nás nebudou dělat prdel , ne ? Jedinej náš zástupce , co znám ( dva ) jsou Ivan a Svobik .
..ja som tiez trosku tunil..
..a chystam sa vaacej..(len kurva ked to zase z vonka videt nebude)..
No hezký kola , půjčený , viď máš je na dvou šroubech
Kola mám taky , i pár doplňků ( zadní kšilt , přední spojler ......) , ale furt to udržuju ve vzhledu sériovky , považuji to pouze za doplňky , tuning to není .
Kola mám taky , i pár doplňků ( zadní kšilt , přední spojler ......) , ale furt to udržuju ve vzhledu sériovky , považuji to pouze za doplňky , tuning to není .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..to je fotka z montaaze... a nejde o kola..Tomáš píše:No hezký kola , půjčený , viď máš je na dvou šroubech
..
a su moje..maam ich nahodenee... (HQ)
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
...no to aano..Tomáš píše:Já ti rozumím , na Nubiře mám vzadu bubny a Nubira 2.0 L má kotouče , takže je vlastně tuningová
..seeriovy tunnig..
..ja pokukaavam po dvojlitry...
..a taqto na zraze by sa mozno dalo "hodit z niekym rec"..
..BTK kolko ma Nubca 2.0 konii..?? (alebo udaj v kW mi bude stacit)..
..totizto aj ten "HOLDEN 2.0 DOHC" by mi tam isiel narvat...
..a predcalen te to "DAEWOO" ..a ne "OPEL"..