A este ak by niekto vedel tak porovnanie nubiry (najma kombika) s esperom.
Trosku mi vrta v hlave chrobak ktori mi nasepkava zmenit relativne pohodlny sedan espero za nubiru kombika. Ale aby ma presvedcil potrebuje na to nejake blizsie info.

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
ppp píše:Nejako neviem najst dake blizsie info o nubirach. Zakladne tech info som nasiel na polskej stranke ale napr. aky je rozdiel medzi nubi 1 a 2 uz nie, co je lepsie a preco a este by som potreboval kolko stali nubiry ako nove.
A este ak by niekto vedel tak porovnanie nubiry (najma kombika) s esperom.
Trosku mi vrta v hlave chrobak ktori mi nasepkava zmenit relativne pohodlny sedan espero za nubiru kombika. Ale aby ma presvedcil potrebuje na to nejake blizsie info.
Tak to jo, to máš recht, ale tady ve Vých. Čechách to není tak hrozný. Možná, že ostatní značky aut vydrží déle, ale s výše popsanými problémy jsme se skoro nesetkali. Resp. jednou (u Kombi), jinak po těch 6ti letech pořád dobrý.petrm píše:Při stálých jízdách po pražské dlažbě vydrží silenbloky předních ramen asi 40 000 Km a zadní tak 80-100 000 někde vám vymění jen silenbloky přední to je asi 4000 někde rovnou celá ramena to je asi za 7500 zadní je tam 8+2 silenbloky a dvě podélné vodící tyče to je asi za 5000 pokaždé geometrie a když si toho že auto neudržíte na silnici nevšimnete včas tak ještě pneumatiky protože ty totálně odděláte mimo prahu je to trošku lepší ale taky žádná sláva jinak tlumiče se prakticky nemění a čepy naprosto vyjímečně jen kosti stabilizátoru a vrzání předního stabilizátoru to je asi za 1000 ceny jsou bez záruky a jakéhokoliv právního nároku![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |