Klima KO ?

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Blue Lanos píše:Len nerozumiem jednej veci on to vsetko testoval v dost vysokych otackach - rukou tomu vyzinal na klapke takze mu to tlacilo o stosest :roll: Je toto spravny postup? Nic mi tam nedal lebo zevraj je to dobre!! On nema odsavacku tzn. museli by sme R134R vypustit do luftu a pak napustit presne mnozstvo. To ze by sa vypustilo by ma az tak nestvalo pac mame chladiva dost :lol: :lol: tak vlastne teraz neviem co je spravne ci 333kPa co nameral palikx alebo tvrdenie klimatizera, ze vse je ok? :roll:
No, aj mne meral tlaky pri vysokych otackach. Povedal, ze si musi overit, kedy cidlo tlaku odpaja kompresor a kedy ho zase pripoji. Na nizkotlakej strane (LP) bolo konstantne okolo 400 kPa, na vysokotlakej (HP) bolo od 1200 do 1900 kPa :shock: A to sa mi zda celkom dost. Tlakove cidlo je praveze na strane HP. Palikx hovoril, ze tam ma byt od 300 do 800 kPa. Ale to asi len vo vypnutom stave, ked sa LP a HP tlaky vyrovnaju. Podla mechanika je na HP strane normalny prevadzkovy tlak pri zapnutom kompresore 9 az 20 Mpa ...
conpet píše:nekdo me tady tvrdil, ze Lanos nema problemy s deravym chladicem
myslim ze eMKa :lol:
Hej, ktosi to spominal, na zraze Petrm tusim hovoril, ze najnachylnejsie su na to tusim Nexie a ze Lanosy tuto chorobu casto nemavaju. Ale vyzera to, ze sa to zacina prejavovat prave v terajsej dobe, po 5 - 6 - 7 rokoch od vyroby ... :?
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Reklama

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

... no moj ma 8r. tak je dost pravdepodobne, ze pri zvysenom plneni ako spominal Akri je mozne ze sa nejka skulina najde. :oops:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Já sem netvrdil že lanos s tím nemá problém jen že je to o nějakej rok posunuto jelikož nexie má skrz voštiny chladiče ještě ventilátor a ten vybracemi udělá tu díru mnohem rychleji ale lanos né ale u všech daewoo je chladič klima problém a čeká každého a myslím že u lanosů bude ten termmín tam 8-9 let podle provozních podmínek v zimě :?
Odpovědět

Zpět na „LANOS“