Kamo, pravopis je vizitka kazdeho cloveka a je videt ze te toho moc nenaucili ve skole, ale to neva, snad si budeme na srazu rozumetS.v.o.b.i.k píše:Ste fakt trapný a dost...A to si řikáte že ste dospělí,ale chováte se jako malý děti...Tomu pak řikáte club když urážíte vlastní členy...Nevim co si o sobě myslíte!!!!
Detailní informace o srazu Baldovec 2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
S.v.o.b.i.k píše:No to teda nevim a myslim,že už vám sem taky nic nenapíšu...nenecham se urážet,berte mě,takovýho jakej sem a neurážejte...chováte se uboze...ale když vám to dělá dobře prosim...
bud v klidu piš jak píšeš-a nenech se rozházet,čím víc se budeš nasrávat tím víc budou prudit
JEN TAK MATNĚ SEM SI VZPOMĚL NA GLADYHO
ŘEZNÍK
S.v.o.b.i.k píše:No to teda nevim a myslim,že už vám sem taky nic nenapíšu...nenecham se urážet,berte mě,takovýho jakej sem a neurážejte...chováte se uboze...ale když vám to dělá dobře prosim...
bud v klidu piš jak píšeš-a nenech se rozházet,čím víc se budeš nasrávat tím víc budou prudit
TEN RADŠI NAKONEC DĚLAL JEN OBRÁZKY
ŘEZNÍK
-
- Kontaktovat uživatele:
Dík,já si to vemu k srdci....Já už sem jednou řek že to tady řešit nebudu...A od příště to udělam tak,že budu všechno psát blbě,aspoň se pobavíte...Vít, Jiří píše:S.v.o.b.i.k píše:No to teda nevim a myslim,že už vám sem taky nic nenapíšu...nenecham se urážet,berte mě,takovýho jakej sem a neurážejte...chováte se uboze...ale když vám to dělá dobře prosim...
TEN RADŠI NAKONEC DĚLAL JEN OBRÁZKY
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Svobiku, člověk si z Tebe udělá trochu srandu a Ty se chováš tak vztahovačně... uvidíme se na srazu
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
A asi budes jedinej kdo mi bude vykat, ja jsem taky vztahovacnej
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
vidis vole ze to bude nakonec v pohode, taky sem zvedavej na tvy kulaty lemyS.v.o.b.i.k píše:Jak chceš,ale ty mě taky;)milosh píše:A asi budes jedinej kdo mi bude vykat, ja jsem taky vztahovacnej
-
- Kontaktovat uživatele: