S.v.o.b.i.k píše:Ste fakt trapný a dost...A to si řikáte že ste dospělí,ale chováte se jako malý děti...Tomu pak řikáte club když urážíte vlastní členy...Nevim co si o sobě myslíte!!!!
Kamo, pravopis je vizitka kazdeho cloveka a je videt ze te toho moc nenaucili ve skole, ale to neva, snad si budeme na srazu rozumet
No to teda nevim a myslim,že už vám sem taky nic nenapíšu...nenecham se urážet,berte mě,takovýho jakej sem a neurážejte...chováte se uboze...ale když vám to dělá dobře prosim...
Chlapi, nechcete toho nechat? Přece nechcete posuzovat člověka podle toho, jestli ovládá pravopis, nebo ne? Je tady víc lidí, co píšou hrozně a odskákal to S.v.o.b.i.k. To není fér.
S.v.o.b.i.k píše:No to teda nevim a myslim,že už vám sem taky nic nenapíšu...nenecham se urážet,berte mě,takovýho jakej sem a neurážejte...chováte se uboze...ale když vám to dělá dobře prosim...
bud v klidu piš jak píšeš-a nenech se rozházet,čím víc se budeš nasrávat tím víc budou prudit
JEN TAK MATNĚ SEM SI VZPOMĚL NA GLADYHO
S.v.o.b.i.k píše:No to teda nevim a myslim,že už vám sem taky nic nenapíšu...nenecham se urážet,berte mě,takovýho jakej sem a neurážejte...chováte se uboze...ale když vám to dělá dobře prosim...
bud v klidu piš jak píšeš-a nenech se rozházet,čím víc se budeš nasrávat tím víc budou prudit
TEN RADŠI NAKONEC DĚLAL JEN OBRÁZKY
Dík,já si to vemu k srdci....Já už sem jednou řek že to tady řešit nebudu...A od příště to udělam tak,že budu všechno psát blbě,aspoň se pobavíte...