Nebylo by zajímavější počítat průměrnou hmotnost ? Vzhledem k převaze klubových trik ve velikosti XXL by to mol být zajímavý údaj .Vojta píše:Tak nám průměrný věk "Dejváka" klesl pod 30. K dnešku je to 29,5 (započítáno 67 členů). Protože statistika je přesný souhrn nepřesných čísel, můžeme říkat, že je to kolem třicítky
KOLKO MATE ROKOV
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale někdo má rád trika volná.....i když přiznávám moje váha 97,5 na 193 cm výšky je slušná:-)Docent píše:Nebylo by zajímavější počítat průměrnou hmotnost ? Vzhledem k převaze klubových trik ve velikosti XXL by to mol být zajímavý údaj .Vojta píše:Tak nám průměrný věk "Dejváka" klesl pod 30. K dnešku je to 29,5 (započítáno 67 členů). Protože statistika je přesný souhrn nepřesných čísel, můžeme říkat, že je to kolem třicítky
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Hovorí sa to síce, ale neviem, či je to pravda. Včera som sa na turistike cítila ako 20-ročná. Dnes ma bolí chrbát ako 60-ročnú . Ked zoberiem vekový priemer oboch dní, tak som zasa tam, kde som aj bolaEmil Schmidt píše:Ja som rok výroby 1959 a nerobím z toho žiadnu vedu.Človek je tak starý(alebo mladý) ako sa cíti.Zdravím všetkých Emil
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Tak to já na svých 185 vážím 85 a moje máti i moje "Božena" *) mi říkají, že mám velkej pupek.
*) na vysvětlenou, moje žena se sice nejmenuje Božena, ale pod vlivem jedné pohádky (Tři veteráni, filmové zpracování Oldřicha Lipského) jsem to začal používat, i když se jí to nelíbí. Takže tímto se jí omlouvám . Navíc mě na tuto myšlenku přivedl jeden náš zákazník, který pořádal nějaký raut a zval nás stylem, ať přijdeme a přivedeme i ty svoje Boženy.
*) na vysvětlenou, moje žena se sice nejmenuje Božena, ale pod vlivem jedné pohádky (Tři veteráni, filmové zpracování Oldřicha Lipského) jsem to začal používat, i když se jí to nelíbí. Takže tímto se jí omlouvám . Navíc mě na tuto myšlenku přivedl jeden náš zákazník, který pořádal nějaký raut a zval nás stylem, ať přijdeme a přivedeme i ty svoje Boženy.
Ja som Božena .... a privediem sa samaHabron píše:Tak to já na svých 185 vážím 85 a moje máti i moje "Božena" *) mi říkají, že mám velkej pupek.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
- simone
- Kontaktovat uživatele:
vek
Tak aj ja posuniem vekový priemer mal som 04.04 rovných 36 rockov ale cítima sa ako 25 ka a váha cca 80kg
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
29let 187cm 98kg. proste kus chlapa, zadnej proutek jak Ivan
Jinak by bylo zajimavy, kolik zen samotnych pojede na sraz? Ja budu taky sam, manzelka doma, tak ze bych se mel s kym druzit
Jinak by bylo zajimavy, kolik zen samotnych pojede na sraz? Ja budu taky sam, manzelka doma, tak ze bych se mel s kym druzit
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no tak ja asi vypadam na ten proutek 25 let, 186 cm, vaha 80kg
nejsem linej jist jen nemam co vsecky penize rvu do auta
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ty co si myslia ze su jak prutek, tak az ma uvidite tak sa budete citit ako robokopovia. ale ved co uz. alebo skor ?Slavek píše:no tak ja asi vypadam na ten proutek 25 let, 186 cm, vaha 80kg
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
Pěkný večer Sraz za 4 venku tma a už se nebudu koukat na teploměr!Docent píše:Podvýživo . Teď jsem se byl pro jistotu převážit - 102 kg na 181 cm. Ale zas mám v sobě 3 piva a byl jsem jenom 1x čůrat, takže čistá hmotnost je o něco nižší .djpsx píše:No jo, ale někdo má rád trika volná.....i když přiznávám moje váha 97,5 na 193 cm výšky je slušná:-)
Tak koukám,že budeš muset změnit jméno když už máš ten CENT!!
Ať nám jezdí a nezlobí
- vado
- Kontaktovat uživatele:
No, ja som stihly ako prutik
Len ten prutik uz prerastol v hruby konar a je v strede mierne opuchnuty
Na mojich 185 cm mam 96 kg
Len ten prutik uz prerastol v hruby konar a je v strede mierne opuchnuty
Na mojich 185 cm mam 96 kg
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black